Translate

вторник, 15 август 2017 г.

Болниците от групата на „Булфарма“ със социална инициатива през летните месеци - всеки пациент получава бутилка изворна вода



Най-голямата верига лечебни заведения у нас- част от групата „Булфарма“, инициира социална кампания в разгара на летния сезон. През месеците юли, август и септември, всеки пациент приет или изписан от лечебните заведения част от групата, намиращи се в София, Пловдив, Бургас, Пазарджик, Велинград и Пещера получава безплатно бутилка изворна вода от 1.5л. като символ на здравето.
Инициативата има за цел да напомни, че редовната консумация на вода е от изключително важно значение за правилното функциониране на организма особено през летните месеци с цел избягване на дехидратация на тялото и последващите от нея здравословни проблеми.
Кампанията за раздаване на бутилки с изворна вода се реализира на територията на всички клиники и отделения на болниците „Софиямед“-гр.София, „Пълмед“-гр.Пловдив, „Бургасмед“-гр. Бургас, „Здраве“-гр.Пазарджик, „Здраве“-гр.Велинград и „Проф.д-р Д.Ранев“-гр. Пещера, а основен дарител е Изворна вода „Бачково“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар