Translate

вторник, 1 август 2017 г.

Шарено лято в най-новия детски център за изкуства „Angel Steps“






От 1 август 2017 г. в най-новия столичен детски център за изкуства ANGEL STEPS стартира специална програма „Шарено лято“, която ще превърне летните месеци в незабравимо приключение за децата на възраст от 3 до 18 г. Специално за сезона, от центъра са подготвили различни промоционални пакети, които можете да видите на официалния сайт на центъра.
Малчуганите ще могат да посещават заниманията по класически и модерен балет, да взимат уроци по лирикъл денс, да рисуват, да пеят любими и да научат много нови песни, да усвоят техники от жиу-жицу и йога, както и да се забавляват, докато се отдават на различните приложни изкуства.
Центърът бе открит на 17 юли т. г. Той се намира в нова и просторна сграда на бул. „Сливница“ № 254. В него децата ще могат да откриват и развиват своите дарби, под надзора на екип от специално обучени професионалисти на световно ниво. Методите на работа са изключително иновативни и съчетани с авторски подход. Те са насочени към откриване на уникалността във всяко дете, с помощта на изразните средства на изкуството и спорта.
Детски арт център ANGEL STEPS работи всеки делничен ден от 8:00 ч. до 22:00 ч. Лятното работно време е от 10:00 ч. до 19:00 ч., а през уикендите от 10:00 - 16:00 ч.


Няма коментари:

Публикуване на коментар