Translate

вторник, 25 юли 2017 г.

Lidl говори на морски в четири града в страната



Лидл България стартира специална кампания в подкрепа на пълноценното летуване под надслов „Lidl говори на морски“. С много хумор и забавления веригата представя най-добрите летни продукти в портфолиото си в серия от събития по Българското черноморие.
Активностите ще се проведат в четири морски града – Варна, Бургас, Равда и Балчик. Събитията стартират във Варна и Бургас и ще се провеждат в следобедните часове от 16:00 до 20:00 ч. Специални поп-ъп щандове ще посрещат туристи и жители на морските градове на централни локации и ще предлагат много развлечения, игри, изненади, както и разхлада, и слънчева защита с качествени продукти от портфолиото на Lidl.
Освен продукти за грижа за кожата Lidl включва в кампанията и предложения за лятна разхлада, които покриват широка гама от безалкохолни напитки и сладоледи.
За да осигури пълноценното летуване на своите клиенти, Lidl представя не само пълен асортимент от продукти в различните категории, но и професионална консултация за красива коса, здрава кожа и съвети за ежедневна грижа, всички от които могат да открити от потребителите на www.lidl.bg.
Дати и локации за провеждане:
22 и 23 юли 2017 г.
Варна, ул. Преслав, до Катедралата
Бургас, Пантеона
29 и 30 юли 2017 г.
Равда, Площад пред кметството
Балчик, вход на Морската алея
5 и 6 август 2017 г.
Бургас, пл. Тройката
Варна
12 и 13 август 2017 г.
Равда, Площад пред кметството

Няма коментари:

Публикуване на коментар