Translate

вторник, 25 юли 2017 г.

LG Q6, част от новата серия Q на компанията, ще бъде първият смартфон с FullVision дисплей, следващ флагмана LG G6



Серията Q предлага много от най-търсените първокласни функции на LG, но на изключително конкурентна цена

Серията Q на LG е най-новата линия от мощни смартфони от средния клас, притежаващи най-отличителните характеристики на премиум телефоните на LG, а първият модел от Q серията ще бъде LG Q6. Той предлага някои от най-желаните нововъведения от премиум смартфона LG G6, опаковайки ги в елегантен и красив корпус, подчертан от FullVision дисплей и минимизирани контури. Фамилията Q6 се състои от Q6+, Q6 и Q6α. Трите варианта обслужват различни потребителски групи по отношение на паметта и съхранението: Q6+ идва с 4GB RAM и 64GB ROM памет, докато вариантът Q6 предоставя 3GB RAM и 32GB памет, а Q6α идва на най-достъпна цена с 2GB RAM и 16 GB ROM.
Минималистичните дизайни са тенденция в премиум смартфоните. LG Q6 е първият модел в средната ценова категория, който предлага тези характеристики на потребителите си. Уникалният 5.5-инчов дисплей FHD+ FullVision на LG Q6 е с аспектно съотношение 18: 9 и прави гледането на видеа и преживяването при игрите още по-завладяващо. Освен това, дизайнът прави удобно извършването на повече операции едновременно. Безрамковият дизайн на смартфона е проектиран така, че да осигури максимално голям екран в съотношение с корпуса на телефона, като същевременно предотвратява последствията от случайните докосвания по екрана докато го държите в ръка.
Без неприятно изпъкване на камерата и елегантен външен вид, Q6 демонстрира привлекателни линии със заоблени ъгли на тялото си, следвайки линиите на дисплея. Обвит в стилна метална рамка, Q6 успява да бъде лек и здрав при продължително ежедневно използване.
Q6 изглежда не просто добре, той е изключително лесен за използване. Позовавайки се на ергономичните изследвания за разработването на LG G6, Q6 също е направен да се държи и използва удобно с една ръка. Друго удобство за потребителя е и функцията за разпознаване на лица на LG, която позволява на собствениците да отключат Q6 още по-бързо, в сравнение с другите налични технологии за разпознаване на лица.
LG Q6 носи в себе си последните иновации от LG в областта на оптиката. Смартфонът притежава 100-градусова широкоъгълна селфи камера, която позволява снимането на голяма група хора без усилие. Освен това, усъвършенстваната LG UX 6.0 камера се възползва напълно от съотношението 18:9 на FullVision дисплея. Режимът с квадратна камера улеснява споделянето на квадратни изображения в социалните мрежи, както и създаването на колажи с фотографии, използвайки множество квадратни изображения.
LG Q6 също е доста издръжлив. Металната рамка, обграждаща Q6, е изработена от ултра-силен алуминий от серията 7000. Това е една от най-силните алуминиеви сплави, която се използва широко в отрасли като космическата промишленост. Устройството е подложено на взискателните стандарти от над 20 различни теста на батерията, които включват топлина, здравина, проникване на чужди тела или силен шоков удар - условия, по-строги дори от международните протоколи за тестване.
LG Q6 ще започне да се предлага на ключови пазари в Азия от следващия месец, след което ще бъде достъпен и в Европа, Латинска Америка и Северна Америка.

Ключови спецификации: *
Чипсет: мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 435
Дисплей: 5,5-инчов дисплей FHD + FullVision 18: 9 (2160 x 1080 / 442ppi)
Памет:
Q6+: 4 GB RAM / 64 GB ROM
Q6: 3 GB RAM / 32 GB ROM
Q6a: 2 GB RAM / 16 GB ROM
Камера: задна 13MP стандартен ъгъл / предна 5MP широк ъгъл
Батерия: 3000 мА (вградена)
Операционна система: Android 7.1.1 Nougat
Размер: 142,5 x 69,3 x 8,1 мм
Тегло: 149 гр.
Мрежа: LTE / 3G / 2G
Свързване: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 / NFC / USB тип B 2.0
Цветове:
Q6 +: Astro черно / ледено платинен / морско синьо
Q6: Astro черно / ледено платинен / мистично бяло / Terra златно
Q6a: Astro черно / ледено платинен / Terra златно
Други: разпознаване на лице / Google асистент / Square Camera за квадратни изображения / Steady Record / FM радио
--------
* Функциите могат да варират, в зависимост от конкретния пазар.


Няма коментари:

Публикуване на коментар