Translate

вторник, 25 юли 2017 г.

Марките на SANOFI – любимите марки за здраве на българите



Търговските марки на световния фармацевтичен лидер SANOFI отново бяха избрани от потребителите за любими марки за здраве и бяха наградени в класацията Моите любими марки.
NO-SPA и Magne B6 взеха приза за първо и второ място в категорията "Фармацевтични продукти“ в деветото издание на класацията. На официалната церемония по награждаването  в София наградите за второ и трето място в категорията "Хранителни добавки и хомеопатични продукти" грабнаха също марки на SANOFI - Прополки и Magne В6 ЛЕКА НОЩ.
Всяка година чрез онлайн гласуване в 3 кръга българските потребители сами избират своите любими марки, разделени в над 30 категории.
"За нас е изключително важно да помагаме на хората да живеят здравословно и пълноценно. Щастливи сме, че допринасяме българинът да бъде по-здрав и да живее по-добре и сме благодарни за доверието, което ни гласуват всеки ден потребителите и партньорите ни. Въпреки положителната оценка, която получихме, ние не спираме да инвестираме и да повишаваме удовлетвореността на потребителите. Те ценят нашите усилия да направим качеството им на живот по-добро, а това от своя страна говори добре за ефективността на нашите продукти", каза Михаела Пиерова, Генерален мениджър "Продукти без рецепта" на SANOFI за Централна и Югоизточна Европа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар