Translate

вторник, 25 юли 2017 г.

Маникюрът за лятото с ефекти на стъкло, 3d цветя, холограми, конфети и цветна дъга



Когато светът на модата задава ярките цветове и пленяващите завършващи акценти като хит в тендециите за лятото, маникюрът е черешката на тортата. Най-новите ярки контрастни цветове и специални ефекти са част от актуалните тенденции в маникюра, които ProNails представя в две уникални колекции за лято 2017 –  Clash Couture с иновативни цветове и ефекти и колекция Street Heat, посветена на градския стил и вдъхновена от силните жени, с които се сблъскваме по улиците и тези в съвременната поп култура и музика като Бионсе и Риана.
Иновативните цветове за лятото в колекция Clash Couture 2017 на ProNails включват неустоимо пастелно розово Pastel Pink, футуристичен ментово-син цвят Blue Beatz, вдъхновен от дигиталната мода, искрящо бежовия Big Bang, който създава експлозия от цвят и светлина, свежият прясно „изстискан“ и „целунат“ от слънцето портокалов цвят – Liquid Lemonade и Clash Couture висшата мода за нокти в електриково лилаво-син цвят, комбиниран с  ярък цикламен блясък. Но цветът, който категорично трябва да присъства на цветния ви радар през този сезон, е наситеният и ярък боровинково-розов нюанс - Bold Berries.
Най-новите тенденции в света на маникюра позволяват всички ярки свежи цветове да се комбинират и с различни вдъхновяващи специални ефекти. Ето някои интересни и иновативни идеи, част от тенденциите в колекция Clash Couture 2017.
Холограмен стъклен ефект можете да постигнете със стикер за нокти „сияйно стъкло“. Тайната за триизмерните холограмни блестящи ефекти пък се крие в брокатите с ефект „дъга“, които се поставят върху гел, както и в брокатената пудра за нокти. Сред специалните ефекти за маникюра са също печатите за нокти със закачливи артистични принтове. При тях оптически ефекти съчетават неонови светлини и течни звукови вълни. За любителите на поп арт са ослепителните декоративни конфети в закачливо студени или топли металикови цветови комбинации. Сред новите тенденции са също Chromatic – цвят + триизмерен хроматичен ефект, както и цветната експлозия Colour Blooming  от преливащи омбре цветове в свежи комбинации. 3D Blooming е една от най-атрактивните актуални тенденции в маникюра от ProNails. Ноктите ви могат буквално да „разцъфтят“ с експлозивни шаблони за нокти с 3D ефект и нови цветни гелове за рисуване – един страхотен завършек на лъскави или матирани пастелни цветове.
Цветовете на градския стил, залегнали в колекция Street Heat, са силни, наситени и контрастни. Принтовете са мултикултурни, което е очаквано, тъй като улиците са събирателни пространства за много различни култури и традиции.
Ноктите са дълги, заоблени или заострени. Водеща тенденция е Ripped Red или „Скъскано червено“. Днес, ефектът на скъсаните дънки и тениски се е превърнал в шикозен градски стил и има нужда от наситен ярък червен цвят, който да допълва визията с неотразим маникюр.
Без значение от стила ви и от това, дали предпочитате къси и квадратни нокти или пък дълги и заострени, свежият телесно розов цвят, ще озари маникюра, запазвайки стилния му и сдържан вид. Прибавете към  черния си секси топ доза червено оранжеви свежи нокти. Този наситен цвят е закачлив, но и показва характер. Друг безпогрешен избор е искрящо син мастилен цвят, който перфектно ще допълни свежата лятна визия. Небрежният ежедневен градски стил лесно се превръща в звездна визия само с прибавянето на подходящите бижута и бляскави нокти в златни тонове. А експериментите с нови комбинации от цветове и специални ефекти  дават възможност на всяка представителка на нежния пол да има интересен, нестандартен и истински вдъхновяващ маникюр.

Няма коментари:

Публикуване на коментар