петък, 2 юни 2017 г.

Марк Стронг ще изпълнява главната роля в първата регионална игрална продукция на FOX NETWORKS GROUP за Европа и АфрикаFOX Networks Group (FNG) Европа и Африка обяви, че известният британски актьор Марк Стронг ще участва в първата регионална игрална продукция на телевизионната компания. Тя ще носи заглавието „Deep State“ и ще бъде част от стратегията на FNG да създава, развива и произвежда оригинална продукция на регионално ниво.
„Deep State“ е напрегнат шпионски трилър, фокусиран върху актьорските персонажи, който ще се излъчи в над 50 държави по водещия развлекателен канал на групата – FOX. Сценаристи са Матю Паркхил („Rogue“), Саймън Максуел („American Odyssey“) и Стив Томпсън („Шерлок“, „Доктор Кой“). 
Когато се присъединява към проекта, Марк Стронг споделя: „Отвреме навреме получавам сценарии, които просто не мога да оставя и този на „Deep State“ е именно такъв – страхотен пример за отлично ниво на работата на сценаристите. Невероятно горд съм, че ще работя с FNG над първата им регионална игрална телевизионна продукция. Компанията е събрала страхотен екип и очаквам с нетърпение съвместната ми работа с Робърт Конъли, Матю Паркхил и Хилари Бивън Джоунс. Със сценарий на Матю, Саймън Максуел и Стив Томпсън, продуценти Том Наш и Хадия Алами и с Дейвид Хигс като директор на продукцията, а Пат Кембъл като дизайнер, това за мен е една неповторима възможност да се завърна към телевизията. Моят герой е в пълен морален конфликт – и  точно такъв тип роли ме привличат. Той трябва да се водя потаен и изключително опасен професионален живот, да влезе в ролята на любящ баща и верен съпруг, а това прави образът му сложен за пресъздаване. Бързото развитие на историята с резки завои в сюжета и сложността на персонажите ме карат да искам да гледам този сериал, както и да участвам в него.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар