петък, 2 юни 2017 г.

Малки и големи разкриха потенциала си по време на „Работилница за креативност” в Южния парк, под надслов „Направи си сам“В инициативата се включиха десетки отбори, съставени от родители и деца, които имаха задачата заедно да открият нови приложения на кутиите на зърнените закуски NESQUIK. По време на работилницата отборите разбраха как по креативен начин да превърнат една обикновена кутия в ново полезно изобретение или играчка. Сред нестандартните решения бяха различни видове органайзери, пумпал, поздравителна картичка, мини футбулно игрище, фоторамка и още много други. Отборите, които претвориха задачите си по най-добрия начин си тръгнаха с много усмивки и с награди от организаторите.
Нетратиционното събитие успя да събуди въображението на малчуганите чрез новите приложения на кутиите на любимата какаова зърнена закуска NESQUIK*, която освен много вкусна, спомага и за подхранването на потенциала у всяко дете, за да може в бъдеще да разкрие уменията и заложбите си.
Специални гост-модератори по време на събитието бяха забавните влогърки от „Майко Мила“ Краси и Ели, които имаха важна роля и също допринесоха за доброто настроение по време на креативната работилница. Те организираха на място една от най-любимите игри на всички деца – състезание с ракетки, направени от картонените кутии NESQUIK. А с подкрепата на „Екопак“ всички гости на събитието научиха защо е толкова важно за околната среда да се събира разделно и какво можем да направим, за да сме в полза на природата и обществото.


------
*Зърнените закуски NESQUIK® са хрупкава закуска с какаов вкус, любима на деца и възрастни. Всяка купичка NESQUIK® дава на Вашето дете необходимите витамини и минерали, включително Калций и Желязо. Зърнените закуски NESQUIK, приготвени с пълнозърнести видове брашна, са добър избор за начало на деня, особено в съчетание с мляко или плод.
Именно това бе и поводът в началото на 2013 г. зърнените закуски NESTLE® официално да представят в България обновените рецепти на детските продукти, направени с пълнозърнесто брашно – NESQUIK®, COOKIE CRISP®, NESQUIK DUO®, CHOCAPIC® и CHEERIOS®. Всички те съдържат и Калций, който представлява 15% от ХРС за порция от 30g. Това е част от ангажимента на компанията за непрекъснато подобряване на хранителните стойности на своите продукти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар