Translate

вторник, 6 юни 2017 г.

Д-р Ана Пейкова, клиника Дерма ЕЛИТ: Перфектният профил вече е реалност при мъже и жени с Belkyra - революцията в борбата с двойната брадичка



Продуктът не само разгражда мазнината, но и стяга кожата 



-Belkyra е изключително иновативен, нов продукт, който има FDA сертификат и е научно откритие в областта на медицината и първият по рода си, който служи за разграждане на мазнини специално в областта на двойната брадичка - естетичен проблем, който се появява дори ако човек много спортува и прави упражнения.
С други думи зад името Belkyra се крие декзоксихолева киселина, която разгражда мастната клетка, но не извлича мазнината, както прави радиочестотата, а унищожава цялата мастна клетка, заедно с нейната клетъчна стена. И след това разградената мазнина се абсорбира от организма. Другото положително действие на този продукт освен, че разгражда мастната тъкан, прибира и увисналия остатък от кожата т. е. тя се стяга.
Максималният брой са шест процедури, но още след две или три се вижда необходимият ефект. Кожата се прибира, след като мазнината се разгради. Това става изключително бавно. Всяка процедура се прави през един месец , разгражда се мастната тъкан, а след метаболизирането й кожата се прибира и се стяга. Ефектът е много естествен.  Не е като след липосукция, когато кожата увисва.
Става дума за инжекционна дезоксихолева киселина, която се поставя по много специфичен начин. Т.е. лекарят трябва да има специално обучение, защото се определя точно зоната, в която се инжектира продукта, очертават се мускулите, хрущялите, нервите. След това той се инжектира в определени точки и в точно дозирано количества, така че да бъде достатъчно ефективен.
В началото след инжектирането се получава лек оток, горе-долу двоен на наличното количество мастна тъкан. Предизвиква се възпаление и мастната клетка започва да се разгражда. Подутината трае от 3-4 дни до една седмица с лек дискомфорт. Пациентът трябва да се съобрази с излагане на слънце, ходене на море, сауна или солариум. След  20-ия ден започва да се вижда резултатът.  При хора с малки и умерени количества мазнина в областта на двойната брадичка и две процедури са напълно достатъчни. Интересното е, че има специфични гридове с точки, които се слагат и те определят количеството от разтвора ,който трябва да се инжектира. Т.е. няма опасност от предозиране. Но той не е подходящ за мазнина, която е в страничните части на лицето. Говорим само и единствено за двойна брадичка независимо дали е при жени или мъже. И отново акцентирам това е медицинска терапия, която трябва да се извършва само от обучен лекар.
Ако процедурите се правят прекалено често или мазнината е прекалено много, може да се натовари черния дроб. Алергии обаче не се наблюдават. Процедурата има противопоказания единствено при бременност, кърмене и възпалителни заболявания по кожата в областта на шията. Тя може да се прилага дори при автоимунни заболявания.




Няма коментари:

Публикуване на коментар