Translate

четвъртък, 8 юни 2017 г.

Най-добрите билкови рецепти за лечение на най-често срещаните заболявания ще намерите в новата книга „100 болести, 100 билки“


Предписанията, включени в наръчника, са на едни от най-популярните и доказани народни лечители и знахари у нас.Те са събрани са от д-р Стоян Бахчеванов, който е последовател на знаменития Петър Димков и от три десетилетия препоръчва билкови рецепти на своите пациенти. Авторът предлага решения не само за смятаните за нелечими заболявания като рак, епилепсия, множествена склероза, но и  за алергии, безсъние, белодробни, бъбречни и сърдечни заболявания, диабет, кашлица, левкемия, невроза, очни болести. Очертава пътища за преодоляване на затлъстяването и алкохолизма. Намира решения при проблеми с простата, разширени вени, високо и ниско кръвно, грип, цистит, шипове, камъни в жлъчката, косопад, хепатит и много др.
„Може би звучи абсурдно, но и най-тежките диагнози, сред които е ракът, се развиват у нас в следствие на неправилно хранене! Именно прекомерната употреба на мазнини, захарни изделия, алкохол, месо, цигари, пакетирани храни е това, което ни разболява. Стомахът не може да се справи с целия обем от тези силни компоненти. Резултатът от тази убийствена диета е маса от ненужни вещества, затлачващи организма ни. Започва покачването на телесното тегло, лесната умора, появяват се редица оплаквания и се завъртаме в омагьосания кръг на приема на агресивни лекарства, които потушават симптомите, но не повлияват източника им и често водят до влошаване, с това лекарят започва своята книга. 
Затова д-р Бахчеванов предлага и набор от начини, чрез които да избегнем тази порочна система. Препоръчва редица варианти за прочистване на организма, акцентира на ползите от разделното хранене и дава множество практични съвети за здравословен живот. 
Книгата „100 болести, 100 билки“ излиза с логото на издателство „Милениум“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар