Translate

вторник, 9 май 2017 г.

Мусала Софт с приз Ruban d’Honneur от European Business Awards 2016/2017



На 04.05 се състоя официалната церемония по награждаване на Европейски бизнес награди (European Business Awards) в Дубровник, Хърватия.
Мусала Софт получи престижната награда Национален шампион в категория „Най-добър работодател“ за трета поредна година и се отличи като единствената българска компания, носител на специален приз Ruban d’Honneur.
Признанието за „Най-добър работодател“ се присъжда на организации с устойчиви политики за развитие на човешките ресурси и успешното им имплементиране за постигане на високо качество и добавена стойност към клиенти и служители. В тазгодишното издание на Европейските бизнес награди взеха участие общо 33 000 компании от 34 страни.
Елена Маринова, Президент на Мусала Софт получи отличието  Ruban d’Honneur от Томислав Маджар, съветник на президента на Република Хърватия.
"Това е награда за целия екип на Мусала Софт! Ние продължаваме да растем амбициозно и стабилно - вече сме над 400 професионалисти в бранш, който е висококонкурентен и предизвикателен във всяко отношение. Консистентното развитие на компанията е свързано с постоянство в отношенията с колеги, клиенти и партньори. Споделяме общи ценности и етични норми, грижим се за удовлетвореността на екипа си, създаваме бизнес с висока добавена стойност. Залагаме на корпоративна среда, която създава иновации и развива креативността," споделя Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.


Няма коментари:

Публикуване на коментар