Translate

неделя, 21 май 2017 г.

FOX - Светкавицата (The Flash)



Сезон 3 – Нови премиерни епизоди за България
Завръщане на 2 юни, четвъртък-петък 22:00 ч.
Възможност за избор между дублажи и субтитри



До скоро 26-годишният Бари Алън (Грант Гъстин) е живял нормален живот като следовател в централното полицейско управление. Бил е тайно влюбен в най-добрата си приятелка Айрис Уест (Кандис Патън), дъщеря на попечителя на Бари, детектив Джо Уест (Джеси Л. Мартин). Джо е осиновил Бари преди 15 години, след като майката на Бари е била убита, а баща му Хенри Алън (Джон Уесли Шип) получава доживотна присъда като извършител на престъплението, въпреки че Бари винаги е поддържал версията, че неизвестният „човек в жълто“ е отговорен за деянието. След като лабораторен ускорител на частици експлодира, създавайки буря от тъмна материя, Бари попада в бурята и се сдобива с възможността да се придвижва светкавично, а това го прави най-бързия човек на Земята. Но Бари не е единственият, който се сдобива със суперсила в тази нощ. Тъмната материя също създава и мета-хора, много от които причиняват хаос и безредие в града със своите свръх сили. С помощта на приятелите си учени от лабораторията, Кейтлин Шоу  (Даниъл Панабейкър), Сиско Рамон (Карлос Валдес) и д-р Харисън Уелс (Том Кавана), Бари предприема мисия като Светкавицата, с която да защити жителите на града от тази мощна нова заплаха. С този екип Бари най-сетне е способен да надвие „човека в жълто“, известен също като „Анти-Светкавицата“, но в епичната битка между тях се случва нещо странно, наречено „Сингуларност“, което заплашва да ги унищожи.
След като успешно предотвратява гибелта на града, Бари си мисли, че е бил най-лошият, но само до появата на Джей Гарик (Теди Спиърс), когато става ясно, че „Сингуларността“ всъщност отваря портали към алтернативна Земя, наречена Земя-2, която е тероризирана от мощен злодей, наречен Зуум. Когато Зуум изпраща армия от мета-хора от Земя-2 на Земя-1 срещу Бари, той получава неочаквана подкрепа от Харисън Уелс от  Земя-2 – двойник на бившия му ментор. Междувременно Сиско открива, че той също е бил засегнат от тъмната материя след експлозията в ускорителя на частици и трябва да приема новите си суперсили. Докато Бари се бори с живота на супергерой, той осъзнава колко е трудно да намери щастие, когато животът на всички, които обичаш, е изложен на риск. Той намира утеха в компанията на баща си, Хенри Алън, който е освободен от погрешно издадената доживотна присъда. Но когато Зуум убива Хенри пред очите на Бари, крехката стабилност, която Бари е усетил, е силно разтърсена.
Заслепен от гнева, Бари несъзнателно е въвлечен в играта на Зуум и разкрива истинската цел на злодея: да унищожи всички планети Земя в мулти-вселената. В битката на живота си, Бари най-накрая успява да надвие Зуум и да получи възмездие. Неспособен да се зарадва на тази победа, той взема съдбовното решение да се върне назад във времето до нощта, когато умира майка му, за да спре Анти-Светкавицата, да промени безвъзвратно миналото и да предопредели ново бъдеще.


Няма коментари:

Публикуване на коментар