Translate

понеделник, 8 май 2017 г.

FNG и NET 1 обявиха разширяване на пакета канали за абонатите на оператора



и достъп до каналите чрез новата онлайн услуга NET 1 PocketTV.
Към наличните до момента в мрежата на NET 1 развлекателни канали FOX, FOX HD, FOX life, FOX Crime, както и тематичните National Geographic, Nat Geo Wild HD, 24KITCHEN и Baby TV се добавят и Nat Geo Wild (на позиция 28), както и останалите HD канали – FOX life HD, FOX Crime HD, National Geographic HD и 24KITCHEN HD.
Новата услуга на NET 1 – PocketTV представлява мобилно приложение, предназначено за гледане на онлайн телевизионно съдържание в реално време през смартфон или таблет и е достъпно за абонатите на телевизия на NET 1. Приложението осигурява достъп до над 40 популярни телевизионни канала. Приложението е налично за iOS и Android в Apple Store и Google Play. За ползването му е необходима само интернет връзка през мобилна мрежа или Wi-Fi и код за услугата. Повече за PocketTV тук: http://pockettv.bg/
Ирина Тотова-Маринова, Заместник управляващ директор Балкани във Fox Networks Group (FNG) сподели:
-Радостни сме, че успяваме да разширим и развием партньорството си с NET 1. Чрез достъпа до нашите развлекателни и тематични канали през услугата Pocket TV, се стремим да предложим на зрителите си повече свобода в това да гледат любимите си предавания и сериали на различни устройства независимо къде се намират.
За нас NET 1 PocketTV е ключов проект в развитието на компанията като цяло. С него поставяме началото на редица промени в портфолиото и услугите на NET 1,  които планираме. Успешното завършване на проекта обаче, нямаше да е възможно без партньорство като това с Fox Networks Grоup. Радвам се, че ще можем да предложим на клиентите си толкова много качествено съдържание,“ каза Петър Ризов, Управител на NET 1.
Aбонатите на телекомуникационния оператор ще гледат в HD четвърти сезон на „Агентите на Щ.И.Т.“ (от 30 май, вторник 22:00 ч.) както и девети сезон на „От местопрестъплението: Маями“ (от 12 май, вторник-петък от 22:55 ч.) по FOX HD. Също така, достъпни вече в HD ще бъдат  първи сезон на „Лекарите от Чикаго“ (от 3 май, понеделник-сряда 21:00 ч.) и четвърти сезон на „Малки сладки лъжкини“ (от 18 май, понеделник-петък 22:55 ч.) по FOX life HD, както и трети сезон на „Шерлок” (от 12 май, петък 22:00 ч.) и трети сезон на „Елементарно, Уотсън“ (от 15 май, понеделник-четвъртък 23:00 ч.) по FOX Crime HD.
Акцент в програмата на образователния канал National Geographic HD е  първата изцяло игрална продукция, която той излъчва – „Геният“ (всяка неделя от 21:55 ч.), която разказва за живота на прочутия физик и нобелов лауреат Алберт Айнщайн и разкрива какъв е бил човекът зад брилянтния ум.
Кулинарният канал 24KITCHEN HD е подготвил за всички любители на качествената прясно приготвена храна изкушаващи небцето италиански приключения. Предстоящите  премиерни заглавия са „Рецепти от Тоскана с Микаела Киапа“ от 9 май всяка сряда от 13:00 ч. и „В ресторанта на Джовани“ от 6 май, събота и неделя от 16:00 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар