Translate

петък, 19 май 2017 г.

Лидерска академия стартира за четвърта поредна година



Тя ще даде отново възможност на дами на средни мениджърски позиции и собственици от малкия и среден бизнес да преминат през високопрофесионалната обучителна програма.
Всички желаещи могат да кандидатстват за участие в една от най-успешните инициативи на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) на www.womeninbusiness.bg, като изпратят автобиография и мотивационно писмо до 15 юни 2017 г., а 40-те дами, които ще формират випуск 2017/2018 г., ще бъдат избрани след внимателен подбор, професионално подкрепен от дирекция „Човешки ресурси” на ЧЕЗ.
Лидерската академия стартира през 2014 г. като програма за обучение в лидерски умения, насочена към професионалното развитие и израстване на жени на средни мениджърски позиции или със самостоятелен бизнес. Инициативата се провежда под патронажа на кмета на Столична община – Йорданка Фандъкова и от началото й до сега 122 дами са завършили успешно програмата.
-Лидерска академия се наложи като успешен модел на обучение и все повече кандидати имат желание да се включат активно. Това е следствие не само на актуалната програма, която подготвяме и всяка година се стремим да допълваме с последните бизнес тенденции, но и благодарение на успешната реализация и високите резултати след приключване на Академията, постигнати от дамите от предишните три випуска, обяви д-р инж. Боряна Манолова, председател на Съвета на жените в бизнеса в България и главен изпълнителен директор на Siemens България.
Модулите в Академията, водени от професионални обучители на УниКредит и САП, са насочени към развиване на лидерските умения, насърчават инициативността и предприемаческия дух на съвременната жена за разширяването на бизнеса й и поемане на по-големи отговорности. Членовете на Съвета на жените в бизнеса и на Управителния съвет на организацията се включват в обученията, опознавайки участничките и споделяйки с тях личен опит, съвети и напътствия.
В тазгодишното издание на Лидерската академия ще бъде включен един допълнителен модул, осигурен от компанията Хюлет Пакард Ентърпрайс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар