сряда, 3 май 2017 г.

Парти туризъм в Халкидики с 18 родни диджеиEvent Academy Bulgaria покани купонджиите на 3-дневен маратон

Парти туризъмът отдавна е тенденция по света, а от известно време насам тази мода успешно се осъществява и у нас, благодарение на организаторите Борис Денински и Петър Стоичков от Event Academy Bulgaria. Целта на събитията им е да пренесат родната публика на нестандартни и нови места за купон. Най-новата парти дестинация е гръцкия остров Халкидики, където се вихри мощен парти маратон - от 28 април до 1 май. На събитията се изявиха цели 18 български диджеи.
По думите на организаторите, чрез тези партита те искат да развиват и промотират българските артисти, тъй като смятат, че у нас има много таланти, които по нищо не отстъпват на тези в чужбина. Това е и една от причините да направят партито извън границите на България, а след проучване са направили и внимателен подбор на клубовете и бийч баровете в Халкидики, където да заведат почитателите на хаус и R&B ритмите.
Още в деня на пристигането ни в Халкидики Калитеа се вихри лудо парти на яхта, която отплава до Солун. Яхтеното парти бе за 200 човека, като зад пулта беше корифеят в бранша Pacho B. Вечерта на 28-и маратона се пренесе в най-големия клуб на Халкидики - Pearl, който е с капацитет за 3000 души, има уникален интериор, страхотен звук и светлинни ефекти. Резиденти на това парти бяха Together с Gabriel Del, Marcel Rohas, Relina, Vladimir Karchev, а специален гост - Павел Петров.
След това купона продължи с Chicks and Freaks парти, в което се изявиха още имена от клубната ни сцена (Deep Jack, Stein, Peter Petkov, Isabella, Marpen и Kukenska). Следващата парти вечер отново бе в клуб Pearl, но този път под името International Grand Party, защото освен български диджеи (Янг Фетиш- R&B, DJ Energy R&B, DJ MG House) в програмата бяха заложени и имена на гръцки колеги от R&B и House сцената.
Третият ден от парти маратона беше на ръба на скала, където се намира Zattero Seaside Bar. Все едно си в морето, като по приказките. Изобщо целият тур беше едно незабравимо приключение, което ще остане в спомените ни за цял живот, споделиха организаторите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар