Translate

четвъртък, 13 април 2017 г.

NIVEA Q10 Plus #МоетоНайХубавоВремеЕСега


Мария Силвестър и Миленита са посланици на серията за грижа за кожата и младостта


Вече 19 години продуктите с Q10 се използват от милиони жени по света, тъй като те се базират на нещо много просто и същевременно гениално - съставката Q10, която присъства във всяка клетка на кожата и е основен генератор на енергия за тялото. Продуктите от серията NIVEA Q10 Plus* се борят с бръчките и следите от остаряване, подпомагат регенерирането на кожата, интензивно хидратират кожата и й придават привлекателен и младежки вид.
С #МоетоНайХубавоВремеЕСега NIVEA има за цел да напомни на динамичната, активна жена, погълната от забързаното ежедневие, че щастието е в ежедневните неща, които я заобикалят. Във видео, заснето по повод кампанията с атрактивната Мария Силвестър, тя представя себе си в своята естествената светлина – активна, динамична, спортуваща жена. „Избрах да стана посланик на тази кампания, защото тя ни напомня да обърнем повече внимание на ценните неща, които ни заобикалят, на близките хора, които са до нас, на откраднатото време за себе си и изобщо за всичко от нашето ежедневие, което ни кара да сме щастливи. Важно е да се чувстваме и изглеждаме добре в кожата си и да осъзнаем, че всеки ден, във всеки един момент, моето най-хубаво време е сега,“ каза Силвестър. Част от кампанията #МоетоНайХубавоВремеЕСега е и певицата Милена Николова – Миленита.

------

Основната съставка в продуктите от серията NIVEA Q10 Plus* е коензим Q10 - естествено произвеждан от кожата антиоксидант, който я защитава от увреждания и преждевременното стареене.
Коензим Q10 е и основен генератор на енергия, която е oт съществено значение за ускоряване на регенерирането на клетките и предотвратяването на стареенето на кожата. След 30 год. възраст производството на Q10 се забавя в нашето тяло и ние трябва да си го набавяме външно, чрез говеждо месо, броколи, спанак и др. В съвременната фармация Q10 се предлага и в таблетна форма, но ефективността върху кожата е много по-слаба в сравнение с директното му нанасяне. Един от начините за набавяне на нужното количество от ценната съставка е използвайки правилната грижа за кожата. Към голямото семейство на NIVEA Q10 Plus се присъединява новият дневен крем против бръчки NIVEA Q10 Plus със SPF 30. Благодарение на SPF 30 и UVA защитата кремът осигурява нужната защита от вредните слънчеви лъчи и я предпазва от фотостареене. Хидратира кожата в дълбочина, повишава естествените нива на Q10 и креатин в кожата като ефективно се бори с бръчките отвътре и я прави видимо по-свежа и гладка.


Няма коментари:

Публикуване на коментар