Translate

понеделник, 3 април 2017 г.

LG достигна продажби от 15 милиона хладилници, оборудвани с технология от инверторни линейни компресори



Това е най-успешната технология на този сегмент уреди. LG отбелязва, че продажбите на премиум хладилници са нараснали с 8% миналата година в сравнение с предходната, като компанията очаква да продаде още 4 милиона до края на годината, което се равнява на средно 7 хладилника за минута в световен мащаб.
Инверторните линейни компресори на LG са ключови компоненти, част от всеки премиум хладилник на компанията. Ето защо, иновативната технология има основна роля за успеха на този вид уреди. За разлика от конвенционалните компресори, които работят в кръгови движения, инверторните линейни компресори на LG превръщат линейното движение в охлаждаща сила, което ги прави много по-ефикасни. Този процес намалява поглъщането на електроенергия и нивото на шум, които са значително по-високи при хладилници с традиционни мотори.
В момента LG притежава 981 патента в Южна Корея, свързани с технологията на инверторни линейни компресори, както и общо 232 патента в САЩ и 52 в Европа.
Хладилниците на LG с инверторни линейни компресори са обявени за “най-добри хладилници” от множество потребителски организации, в следствие на продуктови ревюта по целия свят. Отличията се дължат на перфектната производителност, контрола върху поддържане на постоянна температура и ниските нива на шум. LG разшити портфолиото си от продукти, печелещи множество награди, като миналата година представи новия си Centum System™ хладилник, разработен специално за европейските пазари. Новият Centum System инверторен линеен компресор идва с уникалната и първа по рода си в индустрията 20-годишна гаранция, с която продуктите печелят признанието на VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), една от най-уважаваните организации в областта на стандартите за безопасност.
„Основен наш приоритет е да продължаваме да подобряваме представянето на хладилниците си, като намалим още повече нивата на шум, използвайки по-малко енергия. Само така ще продължаваме да предоставяме още повече ползи на клиентите си, казва Сеонг Дае-хюн, президент на дивизията LG Home Appliance & Air Solutions Company.




Няма коментари:

Публикуване на коментар