Translate

понеделник, 3 април 2017 г.

Сърдечно-съдовият и Онкологичният център на Аджибадем Сити Клиник защитиха втора JCI акредитация



Международна комисия от инспектори по качество проследи дейността на двете болници и не установи нито едно нарушение на 1300 измерими показатели. Процесите по акредитация и спазването на критериите от стандартите гарантират качество и безопасност за пациентите, както и ангажимент за постоянно усъвършенстване и развитите на медицинското обслужване.
„Изключително сме горди, че продължаваме да бъдем „Златен стандарт” за качество и безопасност, като покриваме абсолютно всички необходими изисквания на най-реномираната организация в тази област. В рамките на 4 години за втори път защитаваме най-престижния сертификат за качествени медицински услуги благодарение на отдадеността на екипите на болниците, отличната им подготовка и стремежа да предоставим на нашите пациенти максимално високо ниво на диагностика и лечение ”, споделя г-н Ангел Ангелов, изпълнителен директор на най-голямата верига лечебни заведения в България Аджибадем Сити Клиник.
JCI акредитацията допринася за подобрения в много области – от повишаване на квалификацията на персонала до демонстриране на водещи практики в болнична среда", казва Пол Чанг, вицепрезидент акредитация, стандартизация и оценяване в Комисията по международна акредитация.
За да заслужат отличието на JCI, болниците на Аджибадем Сити Клиник доказаха, че
продължават да отговарят на всички критерии в 14 международни стандарта. Тяхното изпълнение отразява отлично представяне в две основни направления - грижи за пациента и организация и управление на лечебните заведения. Положителната оценка по всички показатели е описана в подробен доклад, получен от централата на JCI в Чикаго, САЩ, както и присъждането на статута Акредитирано лечебно заведение на Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център и Онкологичен център.
Инспекторите изразиха добрите си впечатления от
условията и начина на предоставяне на услуги в най-новото и модерно лечебно заведение в групата – Аджибадем Сити Клиник Онкологичен център. Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център е първата болница в България, акредитирана от JCI, която получи за първи път сертификат през 2014 г. Заедно с Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда лечебните заведения в най-голямата болнична верига у нас, сертифицирани по JCI, са общо 3. С тях Аджибадем Сити Клиник затвърждава своите намерения да бъде лидер в предоставянето на качествена медицинска помощ в България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар