четвъртък, 30 март 2017 г.

Samsung Galaxy Tab S3 осигурява завладяващо изживяване и практична свързаност


Galaxy Tab S3 е първият таблет на Samsung, който се отличава с четири високоговорителя със сертификат от AKG by HARMAN за първокласно видео и аудио изживяване


Най-новият Galaxy таблет се отличава с елегантен дизайн, актуални мултимедийни функционалности и подобрен S Pen за първокласна производителност и забавление.
Минималистичният и стилен дизайн на Galaxy Tab S3 е постигнат с помощта на лъскави и подсилени стъклени панели и алуминиев корпус.
Таблетът е в черен (за LTE модела) и сребрист (за Wi-Fi модела) цвят, за да отговори на изискания вкус на младото поколение, докато неговите аксесоари се предлагат в черно, бяло и зелено с матиран  завършек, допринасяйки за стилния външен вид на устройството.
Той разполага с 9.7-инчов Super AMOLED екран, mDNIe технология за оптимизация на изображенията, бърз и ефективен Qualcomm Snapdragon 820 процесор и 4GB RAM, позволявайки на потребителите да се наслаждават на HDR и 4K съдържание, когато са в движение.
Поддържа бързо зареждане и предлага до 12 часа възпроизвеждане на видео. В допълнение, подобрените 13-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера гарантират ясни и ярки снимки.
Galaxy Tab S3 е първият таблет на Samsung, който се отличава с четири високоговорителя със сертификат от AKG by HARMAN за първокласно видео и аудио изживяване. Функцията Auto Rotate Stereo позволява на таблета автоматично да регулира звука в зависимост от това дали устройството е в хоризонтален или вертикален режим, създавайки по-точно и завършено аудио изживяване.
Таблетът включва Vulkan API за графика с най-високо качество и нов Game Launcher за
подобрен потребителски интерфейс и персонализирано гейминг изживяване, както и режими, като Do Not Disturb, който осигурява гейминг забавление без прекъсване.
Той се отличава и с характерния за Samsung стилус, S Pen, с който потребителите могат да
бъдат по-продуктивни и креативни и да правят повече неща едновременно.S Pen разполага с 0.7мм връх и повишена чувствителност, различаваща 4 096 нива на натиск. В допълнение, стилусът осигурява удобен и стабилен захват за по-естествено изживяване при писане.
Screen-off Memos, Samsung Notes и Air Command са само част от полезните функции на S Pen. Samsung Notes обединява функционалностите на четири приложения за бележки в едно, докато Air Command предлага удобен достъп до широка гама от инструменти, като Translate, Magnify, Glace и Smart Select, които позволяват на потребителите да създават, запазват и споделят собствени анимирани GIF файлове. 
Потребителите могат да се възползват и от практичната функция PDF Annotation, която улеснява работата в движение, или да дадат воля на креативността си с различни артистични приложения като Recolor, ArtRage, Soundcamp, SketchBook на Autodesk и PEN.UP, глобална арт общност за Galaxy потребители.
Поддържа приложението Samsung Flow, което позволява на потребителите лесно да преминават между различните устройства, да споделят съдържание и да синхронизират уведомленията си. С помощта на приложението, устройството може да бъде отключено със сканиране чрез сензора за пръстови отпечатъци.
Поддържа още и докинг клавиатура, без да се изисква отделно зареждане или свързване. В допълнение, USB Type-C съвместимостта предоставя по-удобна кабелна свързаност, както и по-бърз трансфер на данни.
-Samsung непрекъснато работи, за да предостави на хората иновативни продукти и услуги, които ще подобрят техният начин на живот. Новият Galaxy Tab S3 използва напреднала технология, която доставя на потребителите повече производителност и гъвкавост за работа, вкъщи или в движение, каза Виктор Панайотов, продуктов мениджър „Мобилна дивизия“ към Samsung България.
Устройството ще бъде налично в големите търговски вериги и в мрежата на трите мобилни оператори от втората половина на месец април.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар