Translate

понеделник, 27 март 2017 г.

LG планира откриване на огромна светлинна инсталация по време на Milano Design Week 2017


Това е най-голямата дизайнерска изложба на света. Озаглавена е „S.F_Senses of the Future и ще бъде открита на 3-и април в известната модерна зала Superstudio Piu в Милано.
На прага на своята 70 годишнина, LG поема в напълно нова посока – да създава дизайни, които се фокусират върху изживяването на потребителите. LG е по-решена от всякога да подобри качеството на живот на своите клиенти, прескачайки всички познати граници с иновации и оптимизирани решения.
Партньор на LG е световно известният дизайнер Токуджин Йошиока, популярен със своите новаторски експериментални техники, чрез които отразява красотата на природата и сложността на човешките сетива. Всичко това е изцяло в синхрон с философията на LG по отношение на дизайна, която се уповава на вярата, че стремежа към развитие на иновативните технологии и дизайн непременно се върти около човешкия опит. Само тогава е възможно да се придобие поглед над бъдещето, изпълнено с вълнение и въображение. Чрез изложбата S.F_Senses of the Future, LG и Токуджин Йошиока се надяват да споделят своя оптимизъм за бъдещето на човечеството като оставят трайни следи чрез грабващо вниманието преживяване, служейки си само със светлини и обекти от ежедневието на всеки един от нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар