Translate

понеделник, 13 март 2017 г.

„Царете на магията“ с първо национално турне


София, Благоевград, Габрово, Варна и Пловдив са само част от градовете, които магьосниците ще посетят по време на първото си национално турне - „Царете на магията“.
Шоуто жъне успех от над една година в столицата. Първи свидетели на модерният спектакъл в страната, бяха жителите на Благоевград, от където на 11-ти март стартира и „Месецът на Магията“. 
В Габрово турнето ще продължи на 16-ти март, а на 17-ти т. м - във Варна. Пловдивчани ще могат да го видят на 22-ри. На 23-ти „Царете на Магията“ се завръща в столичният клуб „Студио 5.
Спектакълът представя, както съвременен прочит на класическата магия, така и иновациите в жанра, съчетавайки всичко с изтънчен до пиперлив хумор и чарът на над 8 млади илюзионисти.
Организаторите отправят сериозно предизвикателство към публиката си във всички градове, а именно: Ако някой изгледа шоуто и не се засмее от сърце нито веднъж – ще получи парите си обратно в троен размер!!!
„Идеята е не да върнем старата слава на българската магия, а да сътворим нова, по-добра и по-модерна!“споделят създателите на магичната организация „Куик Хендс проджект“, Дани Белев и Росен Димитров – Мр.Джим.
Магическият месец ще завърши подобаващо с шестото поредно издание на международният форум за магични изкуства „Магична среша Златна котка“, в превърналият се напоследък в столица не само на хумора, а и на магията – град Габрово. Там на 8-и и 9-ти април ще се съберат фокусници от над 7 държави за да обменят опит и да премерят сили в ежегодното състезание, призът за което е самата статуетка „Златна котка“. Специален гост и лектор на събитието ще бъде един от глобалните идоли в това изкуство, а именно световният шампион за магия отблизо - Дани Д'ортис.
Фестивалът ще завърши на 9-ти април с грандиозният интернационален гала -  спектакъл.


Няма коментари:

Публикуване на коментар