Translate

петък, 10 март 2017 г.

Надежда срещу някои от бичовете на нашето време са рецептите на руския Петър Дънов - лечителят Порфирий Иванов



„Домашен знахар“ предлага над 60 рецепти за лечение на най-често срещаните болести




Даровете на природата могат да ни предпазят от кражба, уроки, да прогонят нещастията, кошмарите и болестите. Така напр.носенето на стрък живовляк в автомобила предотвратява пътни премеждия. Дъбови жълъди в джоба или чантата пък пазят от болести и злини. Детелинки, пришити в хастара на дрехата от дясната страна на гърдите, са гаранция за успехи. А ваната за отслабване със сол и лавандула е едно от най-приятните и мързеливи средства, за което можем да си мечтаем.
 Тези съвети са само малка част от забравеното безценно наследство от предците ни, което възражда книгата „Домашен знахар. Лечебни средства, рецепти и практики от народната медицина“ на Гергана Танева
Любопитното издание с логото на издателство „Милениум“, събрало най-добрите рецепти на народните лечители, съхранявани от поколения и доказани на практика, представя 40 знахарски рецепти, сред които срещу рак, ревматизъм, проблеми с кръвното, косопад, псориазис и 26 рецепти за водолечение – при грип, сърдечна недостатъчност, болки от различен характер, диабет, безсъние, стрес, запек, анемия, хипертония, склероза, зъбобол, високо кръвно, хемороиди, за отслабване. В книгата подробно е описано и как да практикуваме самолечение чрез дишане и чрез влияние върху енергията в човешкото тяло.
Рецептите на руския Петър Дънов - лечителят Порфирий Иванов пък ще ви дадат надежда

за спасение за някои от бичовете на днешното време - рака, високото кръвно и лошия холестерол. Съставките в тях са достъпни, а предписанията - лесни за изпълнение. 
Според други руски знахари сок от настърган лук, смесен
с лъжица мед, държи склерозата далеч,а за красива кожа на лицето те препоръчвали да се използва „тоник“ от краставици, накиснати в буркан с водка, оставен на слънце за седмица.От книгата ще научите как при отпадналост и липса на сили да затворите енергията си в себе си и само с няколко ритмични вдишвания да я и активизирате. Редица пози на тялото ни помагат за общо и локално себелечение и практиката ще ви убеди в тяхната сила. А можете да лекувате и други хора, независимо на какво разстояние са от вас, ако усвоите описаните методи.


------
Знахарството е една от най-древните форми на народна медицина.Тайната му е не само в съставките и в дозите, а преди всичко в индивидуалния подход, във вниманието и в грижата на знахаря да оцени всички причини за състоянието на лекувания и да подходи към лечението му поетапно и комплексно.
Знахарството е уникално и затова, че използва целия арсенал, способен да помогне на пациента – от думи, звуци, обстановка и масаж, през билки, отвари, наглед чудновати смеси и илачи, та чак до космически магнетизъм и концентрация на енергия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар