понеделник, 13 март 2017 г.

„Магама“ - новите стикери за косаВили Боршукова, коафьор, перукер и собственик на салони „Магама заедно със своя екип създаде нова разработка на стикети за удължаване на коса с подобрено качество. Стикерите, които имат много предимства, дават възможност за бърза промяна и позволяват да се експериментира веднага с асиметрии, цветове, брeтон, кичури и др.
При новите стикери  лепенката в горната част е по-фина и те могат да се използват и при тънки коси, споделя Боршукова. Тя обяснява също, че при новата разработка е използвана индийска коса с подобрено качество, постигната е богата цветова палитра, която включва и много ярки цветове, а лепенката за поддръжка е по-здрава и с по-високо качество на лепилото. Друго предимство на новите стикери, което не бива да се подценява е, че при тях има бонус удължаване – на цената на 40 см. се дават 45 см. коса. Освен за удължаване, широкото и лесно приложение на стикерите включва придаване на повече обем, ефектно етажиране и впечатляващи цветни акценти с отделни кичури. Със стикерите могат да се използват всички видове стилизиращи средства – маши, преси, лакове и др. Правенето на по-сложни прически също не е проблем, както и
следването на модните тенденции при косите като цяло.
Възможностите, които стикерите дават за промяна на визията са интересни и разнообразни.
Важно е самите фризьори да са запознати с професионалното прилагане на стикерите за коса, техниките и последните тенденции в удължаването. Именно затова екипът на Боршукова организира поредица от семинари за поставяне на коса на стикери „Магама“. Семинарите ще се проведат в различни градове в страната – във Варна, Пазарджик и Русе през месец април, във Велико Търново през месец май и в Бургас през юни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар