Translate

понеделник, 13 март 2017 г.

За първи път Лидл България стартира 18-месечна платена стажантска програма



тя цели да даде възможност на младежи да натрупат практически опит и да стартират успешна кариера в голяма международна компания. Програмата дава реален шанс за работа и е насочена към кандидати, които наскоро са завършили или са в края на висшето си образование и търсят начален старт на своето успешно кариерно развитие.
Стажантската програма предлага на кандидатите развитие в отдели Продажби/Логистика, Персонал, Администрация и Централизирани дейности, като през следващите години броят на стажантските позиции ще се увеличи. Всички, които искат да кандидатстват, могат да го направят, като изпратят свое CV и мотивационно писмо през кариерния сайт на компанията – http://jobs.lidl.bg. А ако искат да научат повече за кариерните възможности във водещата верига магазини у нас могат да посетят щанда на Лидл България на кариерното изложение „Национални дни на кариерата 2017” в София на 14 и 15 март 2017 г.
„Стартирахме тази стажантска програма, за да дадем шанс на младите хора да започнат своята успешна кариера тук, в България, да им покажем, че тук също имат възможност да се развиват и да градят своето бъдеще. Като работодател ние, в Лидл България, вярваме, че е наша отговорност да гарантираме ефективна, динамична и честна работна среда, да се грижим за настоящите си служители, но и да обогатяваме екипа си с нови кадри, които вярваме, че ще ни направят още по-успешни. Защото нашият успех – това са нашите служители“, сподели Милена Драгийска, Главен изпълнителен  директор на Лидл България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар