Translate

понеделник, 27 февруари 2017 г.

LG X power2, създаден за потребители, които търсят мощен капацитет на батерията и голям екран



Особено почитателите на мултимедийно съдържание и гейминг ентусиастите ще бъдат приятно изненадани от новите устройства, които LG   представи на MWC 2017 в Барселона, Испания - 26 февруари т. г..
Всеки модел от Х серията включва различни изключителни характеристики, които обикновено се откриват само в премиум смартфоните. Разнообразието от модели предоставя на потребителите набор от различни преживявания и допълнителна добавена стойност, в сравнение с предишни бюджетни продуктови линии. Първият модел в X серията, който ще бъде представен тази година е LG X power2. Той разполага с мощна 4,500mAh батерия, която отговаря на изискванията на клиентите, които често използват приложения и игри, нуждаят се от по-мощно захранване, за да се наслаждават на мултимедийно съдържание, като видеа, музика и филми.
LG X power2 е създаден, за да е на ваше разположение през целия уикенд, без нужда от повторно зареждане. Напълно зареден, LG X power2 може да възпроизвежда видеа без прекъсване в продължение на приблизително 15 часа, да работи като навигация за около 14 часа или за сърфиране в интернет около 18 часа.1 LG X power2 разполага с високоскоростна технология за зареждане, желана от днешните забързани потребители. Един час зареждане осигурява 50% мощност на батерията, като за напълно зареждане са необходими само 2 часа, което е два пъти по-бързо от повечето телефони.
Comfort View режимът прави четенето на онлайн книги и комикси още по-удобно, намалявайки количеството синя светлина, излъчвана от екрана, за която е доказано, че уморява очите.
LG X power2 притежава и 5.5-инчов HD In-cell Touch дисплей, който предлага голям и широк екран с прецизни и ярки цветове. Освен това, от LG са подобрили възможностите на дисплея за още по-добра видимост, дори при силна слънчева светлина. LG X power2 притежава 5-мегапикселова широкоъгълна камера, която позволява на потребителите да правят селфита, включващи до 8 човека без да се използва селфи стик. 13-мегапикселовата задна камера пък разполага с Zero Shutter Lag функция за премахване на досадното забавяне между момента, в който е натиснат бутона за заснемане и самото заснемане на снимката. Предната LED светкавица пък улавя групови снимки с качество, което обикновено откриваме само в професионалните студия.
Смартфонът се различава от останалите масови телефони с ексклузивния си UX на LG за селфита. Така Auto Shot автоматично задейства затвора на предната камера, когато бъде разпознато лице. Gesture Shot и Gesture Interval Shot разпознават и реагират на сигнали с ръка, което премахва нуждата от натискане на бутона за заснемане, което е честа причина за размазване на снимките. С Quick Share пък потребителите могат незабавно да публикуват снимки в любимите си социални медии само с  едно докосване.
LG X power2 ще излезе в продажба през март в Латинска Америка, а след това и в ключовите пазари в САЩ, Азия, Европа и други региони. Цените ще бъдат обявени, когато телефонът е
наличен.
Ключови спецификации:
Дисплей: 5.5-инчов HD In-cell Touch
Чипсет: Осемядрен 1.5 GHz
Камера: Задна13MP / Предна 5MP (широкоъгълна/ LED светкавица)
Памет: 2GB или 1.5GB RAM / 16GB ROM / Micro SD (до 2TB)
Батерия: 4,500mAh (вградена)
Операционна система: Android 7.0 Nougat
Размер: 154.7 x 78.1 x 8.4мм
Тегло: 164г
Мрежа: LTE / 3G / 2G
Свързаност: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0
Цветове: черен титан / лъскав титан / блестящо злато / блестящо синьо
Други: USB OTG / Gyro сензор

Няма коментари:

Публикуване на коментар