сряда, 8 февруари 2017 г.

Българският Замък води в престижната международна класация „Най-добри световни дестинации”Замъкът „Влюбен във вятъра” дава шанс за сериозно българско присъствие на световния туристически пазар. Атракционът е включен в две от категориите на онлайн класацията World Best Destinations (Най-добри световни дестинаци) и вече заема челна позиция  в едната от тях.
За категорията „Най-добро място за сватба” българският Замък се преборва с архитектурния бароков шедьовър - замъкът Во-ле Виконт (Château de Vaux-le-Vicomte) кай Париж, с петзвездния хотелски комплекс Oberoi Udaivilas в индийския град Удайпур, с царствената „Вила д’Есте“ (Villa d'Este) край италианското езеро Комо и с екзотиката на хотел Flower Hill в Ямайка. Въпреки жестоката конкуренция Замъкът води в резултата.
В категорията „Мистериозни места” засега българският атракцион заема второ място с 1717 гласа от 54 страни.
В тази категория освен „Влюбен във вятъра” се състезават още Националният парк Forest в Китай, храмовият комплекс Angkor Wat в Камборджа, археологическият паметник Петра в Йордания, и скалната крепост Сигирия  в Шери Ланка.
Класацията „Най-добри световни дестинации” е организирана от мултинационална компания, базирана в Лас Вегас, САЩ. Целта й е да популяризира лидерите в туристическия бранш и да даде възможност и на най-претенциозните туристи да изберат за своето пътуване подходящо луксозно място с висококачествени услуги. Участниците в различните категории се избират след подробно проучване, а номинациите се оповестяват в интернет страницата на компанията. Победителите се излъчват след гласуване на http://worldbestdestinations.com/.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар