Translate

сряда, 8 февруари 2017 г.

ДКЦ „Софиямед“ предлага нестандартна идея за подарък под формата на пакети за профилактични изследвания и прегледи на преференциални цени за Св. Валентин



Пакетите са четири вида - 2 за жени и 2 за мъже, като жените могат да избират да извършат своята профилактика за наличие на ендокринологични заболявания чрез пакет „Профилактика на щитовидна жлеза“, включващ ехография на щитовидна жлеза, лабораторно изследване на нейните хормони и консултация с ендокринолог, и пакет „Женско здраве“, включващ консултация от АГ специалист с ехография, и взимане на цитонамазка за превенция на рак на маточната шийка. Младите и по-възрастни господа могат да се възползват от пакет „Здраво сърце“, който е с акцент върху профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания, включващ преглед от кардиолог, ЕКГ, ехокардиография и лабораторни изследвания. И пакет „Здраве за мъжа“ насочен към профилактиката на карцинома на простатата, включващ преглед от уролог, ехография и лабораторни изследвания.
„Избрахме да направим празнична кампания за профилактика под формата на специални пакети в месеца на любовта и конкретно за 14-ти февруари, защото най-ценният подарък в живота е здравето. Така се надяваме, че повече двойки ще се възползват от преференциалните цени на медицинските ни услуги и най-вече ще ги стимулираме да извършват по-честа профилактика. Реализираме празничните профилактични пакети в продължение на кампанията на медицинския ни комплекс „Бъдете здрави“, целяща да информира обществеността за важността от провеждането на профилактика на социално-значими заболявания“, коментира д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ „Софиямед“.
Информацията за пакетите и техните цени може да се получи на тел. 0895 555 591 или на сайта на медицинския комплекс www.hospitalsofiamed.bg. Пакетните предложения важат до края на месец февруари.


Няма коментари:

Публикуване на коментар