Translate

четвъртък, 23 февруари 2017 г.

Борисов: След изборите ще ни пратят в Белене



Бившият премиер предрече нов вот след 6 месеца 

Бойко Борисов предрече, че на служебното правителство може да се наложи да управлява по-дълго, отколкото се очаква, тъй като съставянето на правителство в новото Народно събрание се очертава да бъде изключително трудно.
Лидерът на ГЕРБ коментира, че след тези избори вероятно ще се наложи да има нов вот.
„Изборният цикъл беше на 4-5 години, сега е на две, ще дойде време да е на 6 месеца", смята Борисов.
„При това себеотричане, като гледам и на ДПС листите, и на всички останали, като слушам и какви раздори има в другите партии, това, което виждам пък – нови лица в БСП. Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната, Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът", добави бившият премиер.
Той добави, че в момента се подготвя почвата за твърда ръка, а след това „всички инакомислещи отиват в Белене“, визирайки кандидата на БСП за депутат Тома Томов, чийто баща е бил началник на концентрационния лагер на острова.
Борисов коментира още, че не вижда как в следващия парламент ще се постигне даже това крехко съгласие, което е имало между ГЕРБ, Патриотичния фронт, Реформаторския блок и АБВ в 43-ото Народно събрание.



eurocom.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар