Translate

сряда, 8 февруари 2017 г.

Зам.-министърът на здравеопазването д-р Атанас Кундурджиев е определен за председател на Комисията по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина



Той ще замени досегашния представител на ведомството в състава на Комисията д-р Бойко Пенков, реши служебното правителство.
Комисията по прозрачност е органът, пред който се обжалват решенията на Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените продукти, създаващи регулация по отношение на ценообразуването на лекарствените продукти и преценката относно съответствието им с критериите за включване и изключване от Позитивния лекарствен списък.
С друго свое решение правителството определи трима нови членове на Надзорния съвет на НОИ във връзка с промените в състава на кабинета.
От Надзорния съвет на НОИ са освободени Зорница Русинова, Адам Персенски и Филип Кирев. За нови членове правителството определи министъра на труда и социалната политика Гълъб Донев, заместник-министъра на здравеопазването д-р Галин Каменов и главния секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров.

Снимка: informo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар