понеделник, 13 февруари 2017 г.

Мариана Попова пее в ТРИА Сити Център на Деня на влюбенитеВъв всички магазини, в търговския комплекс, на 14 февруари всяка покупка ще бъде с 10% отстъпка от цената. В Деня на любовта посетителите ще бъдат докоснати от Купидон, който ще ги дари с валентинка и шоколад.
На самия ден ще станат ясни победителите в романтичната игра #LoVe365, която продължава във фейсбук чрез снимки на влюбени двойки. Най-добрите три фотографии, събрали най-много лайкове, ще получат ваучери на стойност 300, 200 и 100 лева.
Шанс за настоящи и бъдещи влюбени е и възможността да си спечелят Samsung Galaxy A5 и два ваучера на стойност 200 и 300 лева. Единственото условие е да направят покупка за над 50 лева в някой от магазините на търговския комплекс, да попълнят талона, получен на касата и да го пуснат в урната срещу централния вход на партера. Кои са късметлиите ще се разбере на 14 февруари между 15 и 16 часа. Печелившите от томболата ще бъдат изтеглени лично от поп-звездата Мариана Попова, която от 15 часа ще извиси глас в Кафе „Рома”. Популярната изпълнителка ще подари на всички посетители на ТРИА Сити Център букет от любими хитове, сред които „Несбъдване”, „Let Me Cry”, „Crazy”, „Sometimes”, както и съвсем подходящата за 14 февруари „Каква любов”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар