Translate

сряда, 25 януари 2017 г.

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO - най-голямото сватбено изложение у нас


 се проведе в „Балната зала“ и зала „Средец“ на SOFIA HOTEL BALKAN за 9-ти път, в дните 21 и 22 януари, където на
Модел на Alegra с дизайнер Радостина Илиева
едно място бяха събрани над 60 фирми, представители на най-добрите работещи в различните сфери на сватбената индустрия на България.

Неговите организатори ЕКСПОЛАЙН ООД – Анета Пени и Ирини Батзака подкрепиха за първа година „Розовата фондация“ (Pink Fondation - pinkfoundation.bg) предоставяйки щанд, на който се продаваха сватбени аксесоари, изработени от деца, членове на фондацията. Част от парите, събрани от входните билети са предвидени за деца в риск от 3 до 18 години на „Розовата фондация“, която работи на територията на Трън, Пещера и Перник.
Изложението даде изключителната възможност на бъдещите младоженци и техните семейства да получат обширна информация, отнасяща се до организацията на сватбеното тържество в рамките на тези два дни.
Над 2500 посетители откриха не само булчинска мода, аксесоари, цветя и покани, бижутерия, сватбени агенции, видео и фото услуги, фойерверки и пиротехника, ресторанти, хотели, локации за провеждане на сватбеното тържество и туристически агенции с предложения за меден месец, но имаха и възможността и да участват и в тoмболата с над 20 награди. Имената на всички победители ще бъдат обявени на сайта на изложението www.balkanicaexpo.com
Модел представен от Гери Дончева и Ирина Сардарева
В ревюто на булчински рокли участваха фирмите изложители -  „Мели-М“ с дизайнер Марияна Викиева, Hristo Chuchev Design с дизайнер Христо Чучев, Love Bridal London, Le Grand Jour, Alegra с дизайнер Радостина Илиева, модна къща „Одета“, Ирина Сардарева – къща на шапките и Paloma Fashion с дизайнер Поля Кинова.
Тоалетите бяха атрактивно представени от Гери Дончева, Атина Хариту и балет „Фейм“ с хореограф Венцислава Станковска. Преди ревюто имаше открита сцена с демонстрации на грим и прически. След него Анета Пени, в качеството си на организатор, връчи и специалната награда на сп. „Сватба“ за „Звездна сватба на годината“. Отличието спечели сватбата на Енджи Касабие, диетоложката на звездите, а наградата от нейно име получи Наско Лазаров.

Няма коментари:

Публикуване на коментар