Translate

понеделник, 12 декември 2016 г.

Екипът на изцяло базираната в Русе софтуерна компания Върбанов Софт стана част от Мусала Софт в началото на декември т. г.



Всички служители на дунавската компания са вече в офиса на Мусала Софт в Русе, като продължават работата си по досегашните си проекти.
„Радвам се, че станахме част от голямото семейство на Мусала Софт, сигурен съм, че взех правилното решение за мен и моя екип и за всички ни предстоят успешни години заедно“, сподели Свилен Върбанов, управител на Върбанов Софт.
„Винаги сме изключително внимателни при разрастването на Мусала Софт. Независимо от темповете, избираме партньорите, с които работим и локациите, в които стъпваме така, че да запазваме и развиваме мусаленския дух. Убедена съм, че Върбанов Софт е правилен избор за всички ни. С тях засилваме присъствието си в Русе, където ще продължим да партнираме с Университета, Общината и местната ИТ общност и да търсим нови попълнения и през 2017“, коментира Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.
Вливането на Върбанов Софт в Мусала Софт е първата неорганична стъпка в развитието на Мусала Софт. През 2016г. тя продължи развитието си с целевия 25% годишен ръст и 1000 служители към 2020. В момента Мусала Софт има офиси в София, Бургас, Русе, Скопие и концентрация на клиенти в Европа и САЩ, болшинството от тях - мултинационални компании в ИТ, телеком и финансовата индустрия, както и правителствени организации.
Perkin Elmer, един от водещите световни биотехнологични играчи, е основен клиент на Върбанов Софт. След транзакцията, в комбинация с опита на Мусала Софт в проекти в областта на подпомогнатата интелигентност в здравеопазването, базирани на IBM Watson, двата екипа създават мощно поле за развитие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар