Translate

понеделник, 5 декември 2016 г.

Осмото издание на търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО” от 5 до 23 декември, 2016 г. в ЦУМ, Северен вход, партер



Участие в изложението ще вземат над 65 фирми – производители и търговци, които
предлагат различни български продукти в следните области: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, стоки за бита и други коледни подаръци.
70 % от участниците са малки фирми,
като някои от тях нямат магазини в София и изложението е единствения начин потребители да закупят от техните продукти.
Потребителите ще могат да закупят разнообразие от стоки. Фирма, предлагаща алкохолни напитки единствено на чуждите пазари също ще представи своите продукти на българския потребител по време на мероприятието.
Ще бъдат представени най-новите модели облекла за зимния сезон на атрактивни цени, по време на изложението участниците ще направят коледни намаления на своите продукти.
Специално за любителите на натуралните продукти ще бъдат представени фирми с био храни и напитки, билкова и натурална козметика. В забързаното си ежедневие често не обръщаме внимание на качеството на храната, за това по време на изложението малка компанията ще представи биосертифицирани и натурални хранителни продукти от малки производители и фермери, съмишленици на идеята за чисто производство.

Нова марка българска козметика ще презентира продукти със 100% натурално розово масло - собствено производство, добито от розоварната на компанията в Казанлък.
Организатор на търговското изложение „Доверете се на българското” е Българска търговско-промишлена палата.

Снимка: БНР



Няма коментари:

Публикуване на коментар