петък, 4 ноември 2016 г.

Последна възможност за билети за “ОТБОРЪТ” – Бенефис на Златните момичета 2010 – 2016

Билетите за събитието са пред изчерпване. Спектакълът ще разкаже личната история на
всеки участник в националния отбор през последните 7 години, и ще представи официално състезателките в новия отбор по художествена гимнастика. В него ще вземат участие и любимите български спортни звезди Йордан Йовчев и Владимир Николов.
Всички зрители, които ще подкрепят момичетата и спорта на 17 ноември в зала “Арена Армеец София”, ще станат свидетели на различно и нестандартно за света на гимнастиката шоу. Организаторите разкриват, че са решили да подходят по-смело и нестандартно към бенефиса, за да го превърнат в уникален мултимедийен спектакъл, съчетаващ едновременно спорт и шоу.
Основните елементи на гимнастиката ще бъдат заменени с по-различни, а теренът на сцената ще бъде превърнат в огромен мултимедиен екран и всяко едно от момичетата ще бъде поставено в собствена мултимедийна среда. Типичното за този спорт бяло осветление ще бъде заменено с ефектно такова, като допълнително ще бъдат изготвени стилизирани видео материали, които да представят изграждането на отбора от самото му създаване и пътят към големия успех.
Екипът, който се е заел с подготовката на бенефиса, включва повече от 40 човека,  а хореографите Маргарита Будинова и Елица Павликенова подготвят специални съчетания, в които има едновременно танц и спорт, за да се получи едно различно събитие за изпращането на Златните момичета на България по най-добрия начин.
За удобството на зрителите, ще бъде създадена специална организация за паркиране на паркинга на зала „Арена Армеец“, а бул. „Асен Йорданов“ ще бъде частично отцепен с цел улеснено придвижване на присъстващите на спектакъла.

Няма коментари:

Публикуване на коментар