Translate

четвъртък, 20 октомври 2016 г.

„БМФ Порт Бургас” организира голям турнир по футбол на малки вратички за непрофесионалисти


Носителят на купата ще получи голямата награда – билети  за мача от Шампионска лига „Лудогорец –Базел"


В надпреварата могат да се включат всички младежи от Бургас на възраст от 16 до 18
години.  Единственото ограничение, което организаторът поставя, е младежите да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група. Участниците и отборите ще се състезават за Голямата награда – билети за мача от Шампионска лига „Лудогорец –Базел”, който ще се играе на 22 ноември в София,

 Турнирът за купата на „БМФ Порт Бургас” ще се проведе на 12 ноември 2016 г. в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. Очаква се в него да се включат до 12 отбора. Техническата конференция е насрочена за 11 ноември от 19:30 часа, а записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80; 0887907067; 0888933337.
За всички участници турнирът е абсолютно безплатен. Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи и медали за класиралите се на първите три места, както и индивидуални предметни награди за второ и трето място и подаръци за всеки участник в надпреварата.
Организирането на футболния турнир е част от социалната програма на „БМФ Порт Бургас”, насочена към най-младите в града. Чрез поредица от инициативи дружеството декларира своята ангажираност към тяхното физическо, образователно и  интелектуално израстване. Компанията – концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”, осъществява последователна социална политика и трайно присъства в обществения живот на региона.  За най-малките граждани през годините бяха организирани общоградски детски хепънинг и забавни празници с обучителни игри и състезания. „БМФ Порт Бургас” подари атрактивното състезание за приложни морски практики на открито „Стани капитан” и Никулденски спортен празник на бъдещите моряци и пристанищни работници от Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов „Св. Никола” и Професионалната гимназия по автотранспорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар