Translate

петък, 30 септември 2016 г.

Paysafe Groupобяви Мирослав Божилов за генерален директор за България



Той е доказан професионалист с 15-годишен опит в сферата на мениджърското
консултиране, придобит в САЩ. В продължение на осем години е работил в областта на финансовите транзакции на Deloitte Consulting в САЩ. Ръководил е мащабни стратегически проекти за големи технологични корпорации и компании, предлагащи финансови услуги и електронни средства за разплащане в Северна Америка.
Позицията е нова за организацията и е създадена в отговор на плановете на Paysafe за растеж в страната ни. Той ще ръководи цялостната дейност на компанията в България, която е ключова локация за Paysafe.
Божилов ще отговаря за това офисът в София да продължи да привлича и задържа талантливи професионалисти, да осигурява отлична работна среда и да си сътрудничи успешно с местни партньори. Освен това, ще подкрепя глобалните оперативни, IT и развойни планове на компанията.
-Солидният опит на Мирослав в сферата на бизнес стратегията, средствата за онлайн разплащания и управлението на хора ще е много важен актив в дейността ни както на локално ниво, така и в международен план. България продължава да бъде една от ключовите локации за Paysafe и Мирослав ще работи в подкрепа на нашия растеж тук, каза Дани Чазонов, главен оперативен директор в Paysafe Group.
Божилов се завръща в България, след като е прекарал по-голямата част от последните 20 години в САЩ, сред които годините в Deloitte Consulting и следващите седем години като доказан независим консултант в сферата на стратегиите и операциите на онлайн разплащанията. В това си качество Мирослав участва като външен консултант във финансовия и правен анализ (due diligence), както и в плановата фаза на интеграцията по време на придобиването на Skrill от Optimal Payments през 2015 г. Това е много важен етап за компанията, която през ноември 2015 г. се ребрандира от Optimal Payments в Paysafe. 
Мениджърският екип на Paysafe в България се разширява и с назначаването на нов
директор „Човешки ресурси “– Петя Николова. Тя ще ръководи екипите в България, занимаващи се с подбор, назначения и обучения. Ще отговаря за постигането на високо ниво на ефективност в организацията и за вътрешните комуникации със служителите.
Николова се присъединява към компанията след като последно е била ръководител „Човешки ресурси“ в застрахователната компания Generali Group. Тя е отговаряла за редица отличени с награди проекти, позициониращи компанията като желан работодател в България. След това работи в екипа, отговарящ за развитието на човешките ресурси в централата на компанията в Милано. 
Paysafe се премести в новия си офис в София в края на 2015 г. Компанията значително увеличи броя на екипа си през последните две години и планира да назначи още 100 служители в следващите месеци. Към момента в нея работят 750 специалисти. Днес офисът на Paysafe в София е глобален център „Операции“ на Paysafe Group за ИТ услуги и инфраструктура, управление на риска, предотвратяване на измами и обслужване на клиенти.
------

Paysafe предлага решения за дигитални разплащания и транзакции за бизнеса и потребителите от цял свят. Paysafe променя значението на думата „плащане“, като осигурява бързи, удобни и сигурни начини за плащане преди, по време на и след момента на покупката (pay before, pay now и pay later) чрез дигиталните си портфейли, решения за предплащане, обработка на плащания и издаване на карти, както и придобиване на продукти и услуги. Ние вярваме, че всяко плащане е важно и трябва да бъде просто, лесно и сигурно. С  повече от 20-годишен опит, Paysafe се ползва с доверието на търговци и потребители в над 200 държави и територии за транзакции и управление на средствата им чрез над 100 начина на плащане в 40 валути. Paysafe предлага многоплатформени продукти с акцент върху нововъзникващите технологии, включително мобилните. Портфолиото на Paysafe включва брандовете NETELLER®, Skrill®, MeritCard, paysafecard®, payolution® и FANS Entertainment. Paysafe Group се търгува на AIM пазарите на Лондонската стокова борса и използва символа PAYS.

Няма коментари:

Публикуване на коментар