сряда, 14 септември 2016 г.

Coca-Cola Chill & Grill завладя София под мотото #ДаСеХранимЗаедно


Поредицата Coca-Cola Chill & Grill е насочена към цялото семейство и безценното време, прекарано с приятели и близки, приготвяйки и наслаждавайки се на вкусна храна на открито


Грандиозният финал на поредицата грил събития Coca-Cola Chill & Grill се проведе на 11 септември 2016 г. в Южния парк - София. Специална грил-зона изненада посетителите с множество забавни активности за малки и големи, приятна музика и най-вече – с вкусна храна.Гостите приготвяха апетитни грил-изкушения по свой вкус, а най-активните участници от всичките 5 града, в които се проведе инициативата, получиха зашеметяваща възможност да се качат на масата на Coca-Cola високо в небето, където опитаха ястия, приготвени специално за тях от финалистите от първия сезон на Master ChefСимеон, Елена и Аврам.
Полезните и ценни съвети на четири от най-популярните дами в кулинарията у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева зарадваха присъстващите.
Алексиева демонстрира нестандартна интерпретация на люти кюфтета на грил;Шакарян изненада с гриловани канелени смокини с топинг от Маскарпоне, заквасена сметана и мед; Колева приготви свински врат в крем от сушени домати, пресни билки и каперси; а Георгиева представи своя интересен прочит на Милфльой с малини и гриловани кори за баница. След вкусните демонстрации на дамите, две от тях влезнаха в оспорвана грил-битка и поканиха помощници от публиката, които да им асистират и приготвиха две апетитни интерпретации на летни рецепти за грилован лаврак с лимон.
Кулминацията на инициативата #ДаСеХранимЗаедно бе специално организираната
вечеря високо в небето, която подари неусещани емоции на победителите от Facebook активностите, както и на над 40 от гостите, които приготвиха своя обяд или вечеря в грил зоната на Coca-Cola Chill & Grill. Те се насладиха на едно незабравимо изживяване на масата на Coca-Cola, издигната на платформа на 40 метра над земята с уникална панорамна гледка от София. Известните кулинари от формата Master Chef – Симеон, Елена и Аврам приготвиха редица апетитни грил шедьоври за късметлиите.
През целия неделен ден актьорът Ники Станоев се грижи за доброто настроение, а за най-малките бяха подготвени специално куклено шоу, водни игри и много спортни забавления. Младите и атрактивни танцьори Swing Monkeys раздвижиха участниците в събитието. В края на апетитния ден групите Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ допринесоха за още по-приятната обстановка на събитието и доброто настроение на участниците, заедно с новото откритие на музикалната сцена Leni Tzanova и DJ тандема Smugglers Collective.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар