Translate

вторник, 27 септември 2016 г.

България вече е на световната карта по отношение на оценка и измерване на комуникациите



България, за първи път, е включена в календара със събития АМЕCs Measurement
Month (месец на измерване на комуникациите), едномесечната глобална образователна програма, провеждана от Международната асоциация за измерване и оценка на комуникациите (АМЕC).
DeLange Analytics и SiteMedia Consultancy организират първото по рода си събитие Testing & validating social-media impact on business results“, което има за цел да се обмени опит за начините и методите, по които може да се оцени ефекта от комуникациите в социалните мрежи за успешното управление на бизнеса и повишаване на резултатите. Опитни международни специалисти ще дискутират различните аспекти на измерванията и ще посочат примери от своя опит за добрите техники и изпитаните подходи в работата със социалните медии.
„Щастливи сме, че България стъпи на картата на още един професионален сектор. Оценките и измерванията на ефекта от комуникациите са стара тема, която е извор на непрекъснат дебат. Но и тема, която е изключително важна за всички участници в комуникационния процес. Особено сме горди, че SiteMedia Consultancy е съорганизатор на събитието и виждаме името си до такива световни комуникационни професионалисти като Public Relations and Communications Association (PRCA), Government Communication Service to the English Government, Hill+Knowlton Strategies, PR News, Burson Marsteller, Ketchum и много други. Още повече, че за мен, като математик, темата за подходящите метрики в комуникацията е изключително интересна“, заяви Любомир Аламанов, General Мanager, SiteMedia Consultancy.
AMEC measurement Month е инициатива, която се стреми да запълни празнотата между разбирането за ефекта от развитието на публичните комуникации и управлението и прилагането им на практика. Посредством провеждането на различни уъркшопи, дискусии и семинари с осигурен изцяло свободен достъп, AMEC лидер в сферата на комуникационните проучвания, се стреми към подпомагнето както на професионалистите, така и на прохождащи комуникатори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар