Translate

понеделник, 12 септември 2016 г.

Ъндърграунд танци в подлеза на гара „Подуяне” в София



Последната осма сесия на проекта „Танцуваща София” се проведе на 10 септември, в подлеза на гара „Подуяне” в столицата. За любителите на ъндърграунд танците
организаторите бяха подготвили два часа и половина открити уроци по MTV dance, хип-хоп, рага, брейк.
Проектът „Танцуваща София”, организиран от „Дерида Денс Център” с финансовата подкрепа на Програма „Европа 2016” на Столична община, от средата на месец юли превърна осем пространства в София в танцови площадки. Хиляди любители на движението и ритъма учиха под ръководството на професионални инструктори стъпките на десетки стилове – от класически, през фолклорни, латино до най-модерните танци.
Финалът на проекта ще се проведе на 24 септември. Организаторите подготвят за всички участници и ентусиасти специален танцов турнир, в който професионални танцьори и заклети любители на танца ще могат да премерят сили. Записването за Freestyle impro-battle вече тече и всеки желаещ може да заяви участие на https://www.facebook.com/DancingSofia/?fref=ts. За финала на първото издание на проекта „Танцуваща София” на 24 септември организаторите планират също така и среща с приятели и отворена дискусия на теми, свързани със здравословния и активен начин на живот, адаптирането на градски пространства за спортни дейности на открито, както и томбола с награди за най-активните участници в инициативата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар