Translate

вторник, 19 юли 2016 г.

Jet-Ops Europe стартира чартърни полети и панорамни турове над български забележителности


Jet-Ops българска авиационна компания предлага поглед от високо над Рилските езера, язовир „Искър“, Панчаревското езеро, Белчин, както и частни полети до Бургас, Варна, Букурещ и Солун


За първи път в България стартира авиационна услуга, която предлага панорамни обиколки над някои от най-красивите български местности, както и чартърни полети до големи градове в България и на Балканите.
Панорамните полетите варират от 25 минути до целодневни турове. 25-минутният тур предлага поглед от високо над околностите на София и забележителности като язовир Искър и Панчарево, а полудневният тур включва полет над най-красивите български езера и планини.
Целодневният тур започва от летище Лесново, лети се на височина от 1700 до 3000 метра с гледки над Панчаревското езеро, София, язовир Искър, Седемте Рилски езера, включва кацане в Белчин с обиколка на туристически забележителности и завършва с трансфер обратно към центъра на София.
Други възможни дестинации са Бургас, Букурещ , Солун и други.
Като комплимент към своите клиенти Jet Ops Europe осигурява безплатен трансфер от центъра на град София до летище Лесново и обратно.
Jet-Ops Europe e основана в България през 2011 и разполага с екип от водещи специалисти в авиационен мениджмънт и чартърните услуги. Компанията е специализиранa в провеждането на разнообразни чартърни полети,панорамни турове и допълнителни услуги  като полети с удължено времетраене, персонализирани чартърни маршрути и гъвкави времеви рамки. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар