Translate

сряда, 6 юли 2016 г.

Слон с перки цъфна на Hacienda Beach



На Джулай морнинг, на малкия плаж в Лозенец бе открита арт инсталация на слон, който е запазения знак на Hacienda. Новата атракция в черноморското селище е дело на Васил Бърдаров   Любопитното е, че цялата конструкция „Слон“ е изградена от перки, които се задвижват от вятъра, а изгрева на слънцето огрява новото съоражение. То тежи около 60 килограма и е с височина от 3 метра.
от Bird Art Studio, който е автор на оръжията и реквизита за холивудската екшън поредица „Непобедимите“.
Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda това лято. Зад пулта ще застанат най-известните професионалисти в областта - Dj Vasquez, Jassen Petrov, Kaiski, Dj Tony, освен тях на морската сцена ще се изявяват DJ MASCOTA, DJ Burlak, DJ Andrew BG, DJ Chris BG, Dj Ross, MC HYPE MAN N.A.S.O. , Dj Big D  и още гост дидежи. Красивите и талантливи live вокалистки Vera Russo и Kristina Nova също ще забавляват гостите на Hacienda. Традиционно в понеделник Игор и Иван събират почитателите на караокето, вторниците са запазени за култовите черни партита организирани от съсобственика на Hacienda Beach Димитър Шалявски с подкрепата на музикалния лейбъл „Монте Мюзик“, в сряда феновете ще се забавляват с диджей сетовете на резидентите DJ DiMO BG и DJ Mr.K, в четвъртък българските музикални звезди споделят сцената на Hacienda, в петък и събота е времето за комерсиалните диджей партита.
През месец юли в Hacienda Beach ще гастролират: на 12 юли Ice Cream, на 14 и 28 юли Venci Venc, на 19 юли в Hacienda ще избухне голямо черно парти с участието на DJ Battle, DJ Fed, DJ Cass&2 лица, на 21 юли концерт на малкия плаж ще изнесе поп-звездата Любо Киров, а на 26 юли Ъпсурт ще зарадват феновете на хип хопа. Красивите балерини на Биляна Йотовска и нейното Secret Garden Show ще зарадват почитателите на нощния клубен живот в Лозенец на 23 юли.


Няма коментари:

Публикуване на коментар