Translate

сряда, 6 юли 2016 г.

13-годишен баскетболист от БК „Делфин“- Бургас с трансфер в „Реал Мадрид“


196-сантиметровият шестокласник вече е с финализиран трансфер и от следващия спортен сезон ще се влее в редиците на испанския гранд.
Константин е открит в едно от бургаските училища от баскетболния спец  Петко Стаматов преди шест години. 
След като интересът към Костадинов нараства, по инициатива на треньорския състав на „Делфин“ е потърсен агент, който да намери най-доброто предложение за неговото развитие.
Заради него в Бургас пристигна представител на мениджърската агенция “You first sports”- Хуанхо Бернабе, който два дни бе неотлъчно до младата надежда. „Наблюдаваме Константин от седем месеца и вярваме в неговото бъдеще. Разбира се, на първо място се забелязва ръстът му, но той има и природен талант за игра с топката. Чакат го много тренировки, много учене, но Константин има реален шанс да пробие в големия спорт.“ коментира легендата на испанския „Леон“.
След като избра испанския гранд за своята следваща стъпка в баскетбола, на разположение на Костадинов ще бъдат освен отличните възможности за спорт и отдих, но и за сериозно обучение в частно училище, както и интензивно изучаване на испански език. „В „Реал Мадрид“ държат много на образователния процес и осигуряват най-добрите условия на своите играчи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар