Translate

вторник, 14 юни 2016 г.

Новият летен химн „KING“ на KRISTO & IVY с ексклузивна премиера



Най-новият музикален аудио-визуален проект на KRISTO & IVY носи величественото заглавие
„KING”, а негов продуцент и музикален издател е Денис Касъмов с неговата музикална компания BG MUSIC. Музиката и аранжимента са дело на един от най-актуалните хитмейкъри в БГ музиката – JAY CEE, който има сключен активен издателски договор за цялостно творчество с музикална компания BG MUSIC, която го представлява ексклузивно за територията на цял свят и е негов ексклузивен МЕНИДЖЪР, МУЗИКАЛЕН ИЗДАТЕЛ и PUBLISHER.
JAY CEE е виновник за едни от най-големите хитове на 100 Кила, Кристо, Лора Караджова, Сантра, Бобо, Young BB Young, Жана Бергендорф и много други изпълнители. Мелодията и припева на IVY са създадени от талантливата RACHEL ROW – дъщеря на една от най-големите български певици за всички времена Камелия Тодорова. Проектът е записан, миксиран и мастериран в официaлното студио на BG MUSIC.
видеоклипът е реализиран и произведен от BG PRODUCTION - модерна видео фабрика, организираща, изработваща и произвеждаща специализирана видео продукция. За красотата и визиите на всички участващи във видеото се погрижи нашумялата в модните среди  Beauty & Styling агенция “LOOK AT ME”.
-Надявам се, че българската музика ще успява. Националния девиз на България е "Съединението прави силата"! Затова нека вървим напред и нагоре към успеха в екип! Да докажем и покажем на целия свят, че българската музика е най-прекрасната музика и тя заслужава да бъде на първо място в своята собствена държава, след което на Балканите, а защо не и в Европа и света!“, сподели от сцената на клуб „Мегами“ Денис Касъмов, продуцент и издател на проекта. KRISTO & IVY също благодариха за прекрасната работа на целия екип, на партньорите на проекта и всички, които подкрепят родната музика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар