Translate

четвъртък, 16 юни 2016 г.

Остават броени дни до турнето на JEREMY? с QUEEN + Adam Lambert в Централна и Източна Европа



Освен в България, българската рок група ще подгрява QUEEN + Adam Lambert в Полша и Румъния 

Една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, бе избрана лично от рок легендите Браян Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното им и
оригинално звучене. JEREMY? е и единствената българката група, част от турнето на QUEEN + Adam Lambert в Европа.

Първият концерт, на който JEREMY? ще забият, е на 19 юни в Освиенцим (Полша) в рамките на LIFE FESTIVAL OSWIECIM, където бандата ще изпълни хитовете от дебютния си албум „JEREMY?“. Следващото шоу, част от турнето с QUEEN + Adam Lambert, ще е на 21 юни в Букурещ (Румъния). 
За българската публика JEREMY? са подготвили разтърсващ лайв, който ще нагорещи атмосферата преди излизането на QUEEN + Adam Lambert на сцената на стадион „Георги Аспарухов“ на 23 юни. Специално за българските фенове Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев, Красимир Тодоров и Емилиян Бонев ще изсвирят няколко нови парчета, не изпълнявани до момента пред широка публика, както и най-големите си хитове от своя едноименен дебютен албум. 
Веднага след приключването на съвместните си участия с QUEEN + Adam Lambert, JEREMY? ще се включат в някои от най-горещите летни фестивали. Всички фенове могат да чуят групата на July Morning (Камен бряг, 30 юни), EXIT 2016 (Novi Sad, Serbia - Fusion Stage, 10 юли), Golden Sands Music Weekends (Златни пясъци, 30 юли) и Фестивал на изкуствата „Аполония“ (Созопол, 4 септември), както и някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар