Translate

вторник, 14 юни 2016 г.

Шабан Шаулич и Весна Змиянац избраха фолк певицата Валя за подгряваща



Фолк певицата Валя от „Пайнер” ще бъде гост-изпълнител на концерта на сръбските легенди Шабан Шаулич и Весна Змиянац във Видин, на 24 юни на стадион „Георги
Бенковски”.
 Певицата беше избрана от екипа на сръбските изпълнители, които били впечатлени от нейните живи изпълнения на сръбска музика. Валя ще направи невероятно шоу, с което ще подгрее публиката във Видин преди на сцената да се качат нейните колегите.
Концертът е един от големите събития за годината, защото събира едни от най-големите сръбски изпълнители на една сцена. Стадионът във Видин се очаква да събере 17 хиляди души, които са почитатели на сръбските хитове.
„Развълнувана съм, че ще взема участие в концерта на тези легендарни изпълнители. Като малка съм си мечтала да пея на една сцена с имена като Шабан Шаулич и Весна Змиянац и ето, че това ще се случи. Радва ме и фактът, че на мен поверяват отговорността да  вдигна градуса на настроението преди изпълненията на тези велики певци” – сподели фолк певицата Валя.
Изпълнителката е в подготовка за този голям концерт, който има за цел да покаже радостта, любовта, и благодарността на българската публика към сръбската музика и нейните идоли.
Обичаните сръбски изпълнители Шабан Шаулич и Весна Змиянац ще направят 3-часов лайф в крайдунавския град. Събитието ще се състой на 24 юни, петък в град Видин на стадион „Георги Бенковски” от 20:00ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар