Translate

четвъртък, 30 юни 2016 г.

Златно модно парти - Експлозия от стил, красота и елегантност



Академията за мода показа бляскав ревю-спектакъл с участието
на 18 носители на приза Златна игла

Тематичното събитие Златно модно парти (Golden Fashion Party) събра на едно място много изтъкнати и високо оценени модни творци. Сред тях във Витоша Парк хотел бяха част от диктаторите на
българския моден дизайн, както и едни от най-талантливите млади дизайнери в момента.
Председателят на Академията за мода проф. д.н. Любомир Стойков изтъкна, че събитието е „златно”, тъй като е доминирано от произведенията на носителите на най-високата награда за мода „Златна игла”.
Лице на събитието бе Йордана Димитрова, отличена с титлите – „Мисис България 2012“ за най-красива омъжена жена. Тя откри „Голдън фешън парти”, облечена в рокля от най-новата колекция за 2017-та година "Fashion and Diamonds" на топ дизайнера София Борисова. В кулминацията на вечерта – дефилето с тоалети на носителите на Златна игла – Димитрова представи и творение на Светослав Колчагов – носител на Златна игла и дизайнер на годината за 2016-та.
Пищният ревю-спектакъл започна с дефиле на тазгодишния носител на Златна игла в категория Модна къща на годината FEDE fashion studio с дизайнер Вяра Георгиева. Тя представи златно съчетание от най-новите си колекции, пресъздавайки темата за златното през артистичния поглед за истински стойностното в света на модата. „Голдън фешън парти” завърши с бляскав финал на модни творения от трикратната носителка на Златна игла – София Борисова, която представи специална селекция за лятото в златисто-бежови и светли тонове. Моден сюрприз поднесе на гостите знаменитият наш скулптор и художник Ставри Калинов в новото си амплоа на дизайнер. Заедно с дъщеря си Реджина Ставри Калинова той лично представи своите модни творения с името „Жива живопис”. Палитра с датата на събитието беше специалният подарък, с който Ставри Калинов изненада проф. Любомир Стойков по време на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар