Translate

четвъртък, 16 юни 2016 г.

Елена Маринова -член на Почетния съвет на Международната награда на херцога на Единбург



Елена Маринова, Президент на Мусала Софт, стана член на Почетния съвет на Международната награда на херцога на Единбург – България (The Duke of Edinburgh’s
International Award).
Наградата е създадена преди повече от 60 години от Негово кралско височество херцога на Единбург, повече познат като Принц Филип, съпругът на Кралица Елизабет II.
Отличието представя цялостна програма за личностно развитие, предназначена за млади хора от целия свят, която ги обогатява с житейски умения и им дава възможност да променят себе си, своята общност и света.
Ролята на Почетния съвет в структурите на Наградата по целия свят е да подпомага и развива Наградата в съответната държава, където тя оперира. Членове на Съвета са публични личности, пряко ангажирани с развитието на таланта на младите и креативни хора в страната. В своята обществена дейност Елена Маринова участва именно в проекти, свързани с разпознаването на България като международно призната ИТ дестинация и е активно ангажирана с дейности, посветени на популяризирането и подпомагане развитието на българския бизнес климат, ИТ образование, наука и иновации, предприемачество.

Няма коментари:

Публикуване на коментар