Translate

вторник, 14 юни 2016 г.

Третото издание на Be IT Conference събра близо 300 ИТ специалисти



В рамките на технологичната конференция Be IT се проведоха 13 уъркшопа, разпределени в трите най-горещи направления в информационните технологии към
момента – Web, Database и Mobile & Hands-on Experience.
По време на тях се разискваха реални казуси, с които са се сблъсквали лекторите в процеса на работа и как са се справили с тях. Румен Палов и Петър Личев от E-CARD разказаха за Galera Cluster - open source продукт, базиран на MySQL. Георги Бачев, Управляващ директор на PFSweb, обясни за работата с Demandware, на който могат да се пишат от най-базовите, до най-сложните компоненти, нужни за изграждането на функциите на един електронен магазин. Сред лекторите бяха и Мирослав Витанов и Теодор Илиев от FlowMinds, които споделиха, че всеки Framework, който е написан на PHP, може да бъде custom написан, но обикновено коства повече усилия.
Друг важен елемент от събитието бяха кариерните кътове, на които представители всяка от компаниите-участници успяха да поговорят с посетителите и да ги запознаят със своята дейност и с възможностите за работа, които предлагат.
В края на деня се проведе и томбола с много награди. Спонсорът E-CARD осигури специализирана IT литература, ADASTRA - Bluetooth аудиоколонка, SuperHosting – хостинг план СуперПро и домейн за период от една година, PFSweb – Pandora bracelet, а организаторът JobTiger подари GoPro Hero екшън камера.
------
Be IT Conference се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, а спонсор на събитието е E-CARD.
Събитието се осъществи в партньорство с на Dunkin Donuts, Red Bull, Baristo, SuperHosting, Take a cake, 100 грама сладки и Pirin Spring.
Медийни партньори на събитието бяха JobTiger.tv, Yatoto, Kaldata, Предприемач, CooliceHost, Uspelite.com, NewTrend, SocialEvo, ComputerWorld, Международната награда на херцога на Единбург, SoftUni, ITEventz, Smart News и Dev.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар