Translate

вторник, 14 юни 2016 г.

Над 600 деца ще участват в тенис турнирите DEVIN CUP



Инициативата се провежда за осма поредна година и ще продължи до края на юни.
Националните лични първенства по тенис за юноши и девойки имат за цел да отличат младите таланти във възрастовите категории от 12 до 18 години, както и тяхното бъдещо развитие в сферата на тениса.
-Тенисът е спорт, който изисква изключителна дисциплина, воля и концентрация. Вярваме, че той възпитава в децата чувство за отговорност и амбиция за победа. Насърчаването на активния и здравословен начин на живот е основен приоритет за нас. Желаем на младите ни тенис таланти още много национални и световни успехи, сподели Юлиана Борисова, Маркетинг Директор в DEVIN.
Държавното лично първенство до 12 г. DEVIN CUP вече излъчи своите шампиони на сингъл – Динко Динев (ТК „Черноморец“– Бургас) и Катерина Димитрова (ТК „Локо 98“ – Пловдив). Първенството се проведе на базата на СК „Дема“, а купите на призьорите връчи Генералният секретар на Българската федерация по тенис (БФТ) Катерина
Генова.
-Турнирите от DEVIN CUP са още един стимул за децата да дават най-доброто от себе си на корта, да тренират всеотдайно и да постигат нови и нови успехи. Гордеем се с постиженията на младите ни надежди и сме сигурни, че те ще продължат традицията на силните български тенисисти, каза Катерина Генова.
Програмата на DEVIN CUP продължава с Държавното лично първенство за юноши и девойки до 14 г., което ще се състои в София в периода 05.06.-12.06. Първенството до 16 г. ще се проведе на кортовете на столичния ТК „Левски“ в периода 12.06. – 19.06., а домакин на Държавното лично първенство юноши и девойки до 18 г. ще е ТК „Русе“ от 19.06. до 27.06.

Няма коментари:

Публикуване на коментар