Translate

четвъртък, 30 юни 2016 г.

Хитовият сериал „Подли камериерки“ се завърна с нов четвърти сезон на 20 юни по FOX life.



Действието в 10-те епизода от новия сезон ни пренася в именията на най-богатите и влиятелни фамилии в Бевърли Хилс, където убийствата и умишлените злодеяния са обичайно
явление. Класовата борба никога не е била толкова забавна и безскрупулна, а камериерките са не по-малко находчиви, прями, хитри и подмолни от своите работодатели.
Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория гостува в премиерния епизод на четвърти сезон на „Подли камериерки“. Освен това, тя е и изпълнителен продуцент заедно с Марк Чери.
В главните роли са група приятелки – Марисол (Ана Ортис), Роузи (Даня Рамирес), Кармен (Розалин Санчес) и Зойла (Джуди Рейес). Те са свързани от работата си, житейските си битки и мелодраматичната вселена, която обгръща работодателите им. В новия четвърти сезон на сериала, Марисол оказва подкрепа на Евелин (Ребека Уисоки), когато тя се намира на прага на голяма житейска промяна. Междувременно, позитивната нагласа на Роузи оставя много какво да се желае от нейната нова шефка Женевиев (Сюзан Лучи), която свиква с домакинство, в което липсва откровеният и язвителен хумор на Зойла. Кармен продължава да се стреми към певческа кариера докато братовчедка й Даниела (Сол Родригес) пристига в града и обърква всичко. Марисол също е в нова връзка, която в крайна сметка се оказва сложен любовен триъгълник с повторната поява на старата й тръпка Джеси.
В сериала участват още Том Ървин, Грант Шоу и Нейтън Оуенс, партньорът на Ева Лонгория в „Отчаяни съпруги“ Джеймс Дентън, Карлос Понсе, Райън МакПартлин, Стефани Фараси и Елизабет Родригес. Катрин Ланаса също се появява в новия сезон на „Подли камериерки“ заедно със съпруга си в реалния живот Грант Шоу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар